Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 05, 2016

Βέλγιο: Η καταδίωξη διακινητών λαθρομεταναστών κατέληξε με έναν νεκρό μοτοσικλετιστή [βίντεο]

Τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο με βρετανικές πινακίδες κυκλοφορίας διαπέρασαν με την βία τον κλοιό της αστυνομίας, επιχειρώντας να ξεφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα



Μια θανατηφόρα καραμπόλα σε αυτοκινητόδρομο στην βόρεια Γαλλία, ήταν το αποτέλεσμα μιας καταδίωξης με αυτοκίνητα που κινούνταν σε υψηλές ταχύτητες, κατά την οποία οι αστυνομικές δυνάμεις του Βελγίου πυροβόλησαν φερόμενους ως διακινητές μεταναστών, καθώς επιχειρούσαν να δραπετεύσουν διασχίζοντας τα σύνορα με τη Γαλλία.
One person died and several were injured after a high-speed chase and shoot-out on the A16 motorway near the French-Belgian border when Belgian police pursued 'British people smugglers' 
Το περιστατικό, στο οποίο αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν προκάλεσε ουρές χιλιομέτρων σε μια μέρα αργίας, ενώ ένας Ολλανδός μοτοσικλετιστής σκοτώθηκε όταν το όχημά του συγκρούστηκε με ένα σταθμευμένο φορτηγό κοντά στην γαλλική πόλη της Δουκέρνης.
The two wounded men were the alleged people smugglers who had been chased by Belgian police from across the border, and two others were arrested 
Οι βελγικές αστυνομικές δυνάμεις είχαν πάει από το ξημέρωμα σε ένα χώρο στάθμευσης στην Οστάνδη, όταν έλαβαν κλήση από οδηγούς φορτηγών που κατήγγειλαν απόπειρα διακινητών να επιβιβάσουν μετανάστες σε οχήματα με προορισμό την Βρετανία.


Τέσσερις άνδρες που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο με βρετανικές πινακίδες κυκλοφορίας διαπέρασαν με την βία τον κλοιό της αστυνομίας, επιχειρώντας να ξεφύγουν αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Με τους υπόπτους να ξεφεύγουν από τα περιπολικά της αστυνομίας, με ταχύτητες που άγγιζαν τα 200 χλμ. ανά ώρα, οι αστυνομικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ, τραυματίζοντας δύο από τους επιβάτες του οχήματος, όπως ανέφερε ένας βέλγος αξιωματικός στο πρακτορείο Ρόιτερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου