Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 01, 2016

Δείτε το απόλυτο sex symbol που ξεκίνησε την σεξουαλική απελευθέρωση (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Υπήρξε για δεκαετίες το απόλυτο μελαχρινό κορίτσι που έγινε τατουάζ, ζωγραφιά σε αεροπλάνα και από αυτή ξεκίνησε η σεξουαλική απελευθέρωση..

Γεννήθηκε στις 22 Απριλίου 1923 στο Nashville του Tennessee των H.Π.Α. Ο πατέρας της Γουόλτερ ήταν ένας αθεράπευτος γυναικάς που δεν άργησε να απλώσει τα χέρια του και στις ίδιες του τις κόρες του.
Η Μπέτι ήταν μόλις 13 ετών όταν κακοποιήθηκε από τον πατέρα της. Κλείστηκε σε ορφανοτροφείο. Τις άρεσε πολύ να μιμείται τις σταρ του κινηματογράφου. Κάπως έτσι ξεκίνησε να κάνει τις πρώτες τις απόπειρες με το φακό ποζάροντας για ερασιτέχνες φωτογράφους.
Αργότερα θέλησε να κερδίσει υποτροφία στο πανεπιστήμιο, όμως έχασε τη θέση για λίγα μόρια. Μην μπορώντας να εκπληρώσει τον αρχικό της στόχο, αποφάσισε να παντρευτεί έναν παιδικό της φίλο, τον Μπίλλι Νιλ το 1943.
Εκείνος επρόκειτο να πολεμήσει στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ζήτησε απ’ την Μπέτι να παντρευτούν πριν φύγει. Όταν επέστρεψε, πάθαινε κρίσεις οργής και οι καυγάδες ήταν έντονοι ενώ πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε.
Όταν έφτασε στο σημείο να την απειλήσει με μαχαίρι, το ποτήρι ξεχείλισε και η Πέιτζ τον εγκατέλειψε και ζήτησε διαζύγιο. Αυτό ήταν το πρώτο από τέσσερα διαζύγια που θα έπαιρνε στη ζωή της.
Μπέτι Πέιτζ αποφασίζει να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει μοντέλο. Το 1947 μετακόμισε στη Νέα Υόρκη για να δουλέψει ως μοντέλο. Όμως τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα από όσο μπορούσε να φανταστεί.
Από τη δεκαετία του ’40, τα μοντέλα έπρεπε είναι εξαιρετικά αδύνατα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν διάπλατα για την χυμώδη Μπέτι.
Εκείνη ενθουσιάστηκε και τον ακολούθησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Στο αμάξι επέβαινε ήδη ένα ακόμη ζευγάρι κάτι που δεν την προβλημάτισε. Ξεκίνησαν, αλλά μετά από λίγο σταμάτησαν και μέσα στο αυτοκίνητο μπήκαν δύο άντρες.
Τελικά την ανάγκασαν να κάνει στοματικό έρωτα και στους έξι άντρες που ήταν στο αυτοκίνητο. Η περιπέτεια την τρομοκράτησε όμως ήταν αποφασισμένη να μην αφήσει το όνειρό της.
Έγινε μοντέλο εσωρούχων και σταδιακά άρχισε να χαράζει τα δικά της βήματα στον χώρο. Στα 27 της χρόνια, δήλωνε 22 για να ανοίγει τις πόρτες των μεγάλων εταιρειών της εποχής.
Η ομορφιά, οι αναλογίες και το χαμόγελό της δημιουργούσαν μία εικόνα ασύγκριτης γοητείας.
Μετά τις φωτογραφίσεις εσωρούχων, ήρθαν τα προκλητικά μπικίνι και στο τέλος οι γυμνές φωτογραφίσεις.
Το 1950, σε μια βόλτα στην παραλία του Coney Island, γνωρίστηκε με τον Τζέρι Τιμπς, έναν αστυφύλακα που είχε για χόμπι του την φωτογραφία.
Ο Τιμπς, άρχισε να συστήνει την Μπέτι και σε άλλους φωτογράφους.
Την περίοδο αυτή, γνώρισε και την Μπάνι Γιάτζερ με την οποία έκανε τα περιβόητα καλλιτεχνικά γυμνά της, ενώ ενσάρκωσε και τον ρόλο του κοριτσιού της ζούγκλας πλαισιωμένη από λεοπαρδάλεις, τίγρεις κι άλλα άγρια ζώα.
Οι αισθησιακές φωτογραφίσεις που τελικά έπαιρναν τον δρόμο για δημοσίευση, ήταν ό,τι πιο hardcore μπορούσε να δει κανείς στα περιοδικά εκείνη την εποχή.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου