Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 05, 2016

Αντίο στον 13ο και 14ο μισθό και ενσωμάτωσή του στον μηνιαίο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Νέο σοκ περιμένει τους Έλληνες μισθωτούς από το φθινόπωρο με τεράστιες αλλαγές στην τομέα της εργασίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται η ενσωμάτωση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα στους 12 μηνιαίους μισθούς, για όλους τους εργαζόμενους , πλήρη αναδιάρθρωση της λειτουργίας των συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου για τον τρόπο λήψης της απόφασης των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η κυβέρνηση θα κληθεί να αποδεχθεί και να υλοποιήσει τα μέτρα αυτά, στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης, για να απελευθερωθεί η επόμενη δόση του φθινοπώρου.

Φαίνεται ότι τα νέα αυτά μέτρα που ήρθαν τον Ιούνιο με την αύξηση του ΦΠΑ στο 24% δεν έχουν ισοπεδώσει την ελληνική οικονομία. Οι έμποροι και οι επιχειρηματίες έχουν αρχίσει να δηλώνουν ότι με αυτό το φορολογικό καθεστώς δεν θα μπορέσουν να βγάλουν ούτε την σεζόν. Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα γρήγορα. Η κυβέρνηση πρέπει να ακούσει τα αιτήματα των πολιτών αν θέλει να έχει κάποιο πολιτικό μέλλον και ο ΣΥΡΙΖΑ να μην καταλήξει σαν το ΠΑΣΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου