Για αυτή τη συνταγή θα χρειαστούμε:
– 1 κουτί φυτική σαντιγύ Μόρφατ
– 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
– 1 ποτήρι φρέσκο γάλα
– 1 φάκελο Ανθος στιγμής (βγαίνει σε διάφορες γεύσεις… Φραουλα, καραμελα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια)
– Μπισκότα Digestive ολικής χωρίς ζάχαρη
Εκτέλεση
1) Αδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση της επιλογή σας, και το φρέσκο γάλα.
2) Χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε την σαντιγί Μόρφατ και το ζαχαρούχο. Χτυπάμε το μίγμα μας για 5 με 6 λεπτά μέχρι να γίνει μια πολύ αφράτη κρέμα.
3) Σε ένα μεγάλο Μπολ έχουμε αραδιάσει τα μπισκότα Digestive και με μια σακούλα ζαχαροπλαστικής, με φαρδύ στόμιο, βάζουμε παγωτό επάνω στο μπισκότο.
4) Σκεπάζουμε με το άλλο μπισκότο μας και φτιάχνουμε τα σάντουιτς. Η ποσότητα που σας δίνω βγάζει γύρω στα 40 τεμ ανάλογα το μέγεθος του μπισκότου!
5) Τα βάζουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 6 με 8 ώρες.
6) Μπορούμε εναλλακτικά να βουτήξουμε το μισό, σε λιωμένη σοκολάτα και σε ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς, μπορούμε μέσα να ψιλοκόψουμε φρούτα…. Μπορουμε να σπασουμε χοντροκομμενα τα μπισκοτα και να τα λουσουμε με την κρεμα και να σπαμε κομματια παγωτού… Μπορούμε να κάνουμε άπειρους συνδυασμούς..
7) Αν αντικαταστήσουμε την κρέμα Γιώτης και το γάλα (την αφαιρέσουμε από τη συνταγή) μπορούμε να προσθέσουμε ένα ποτήρι γιαούρτι και να έχουμε το δικό μας frozen yogurt!! ή κακάο και Μερέντα, και να γίνει ο χαμός!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου