Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 19, 2016

Φαφούτης έγινε ο νεαρός Κινέζος με το καλαμπόκι (video)

Πριν από δύο μήνες, ένα παράξενο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου αποτέλεσε αφορμή για να γνωρίσουμε για πρώτη φορά την διαδικτυακή τρέλα του «corn cob challenge», η οποία φαίνεται να είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Κίνα.

Το βίντεο έδειχνε την προσπάθεια μιας Κινεζούλας να φάει ένα καλαμπόκι στερεωμένο πάνω σε ηλεκτρικό τρυπάνι και τελικά κατάληξε... στο να φύγει μια τεράστια τούφα από τα μαλλιά της.

Παρόλα αυτά, το πάθημα της ομοεθνής τους δεν έβαλε μυαλό στους Κινέζους, αφού ακόμα και μετά από αυτήν την μεγάλη αποτυχία, πολλά άτομα προσπαθούν επίσης να φέρουν εις πέρας αυτήν την ανόητη πρόκληση.

Σήμερα εντοπίστηκε ένα βίντεο στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο βλέπουμε έναν νεαρό να επιχειρεί να φάει το καλαμπόκι του με αυτόν τον άκρως αντισυμβατικό τρόπο, με αποτέλεσμα να χάσει αρκετά από τα δόντια του, προτού κλείσει ντροπιασμένος άρον-άρον την κάμερα.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral στο Weibo, το πιο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης στην Κίνα, με την πλειοψηφία των χρηστών να σχολιάζουν την ανοησία του νεαρού που πλήρωσε πολύ πόνο αλλά και... πολλά χρήματα στον οδοντίατρο.

Δείτε το βίντεο :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου