Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 22, 2016

Χειροκροτάει μεν αλλά η φάτσα του δείχνει άνθρωπο που τάχει εντελώς χαμένα... μπορώ να σου πώ αβίαστα ότι το παλληκάρι, υποφέρει από βαρειά κατάθλιψη, τα φάρμακα που προφανώς παίρνει με τις χούφτες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Nikos Roussis

Λοιπόν, τι λες Ερίκ?
Τι να σου πώ mon ami Nicola...

"Αυτός που είναι αριστερά στην φωτογραφία, είναι εμφανές ότι έχει περάσει ένα ισχυρό ψυχολογικό σόκ.

Χειροκροτάει μεν αλλά η φάτσα του δείχνει άνθρωπο που τάχει εντελώς χαμένα.
Σαν να έχει υποστεί βίαιη παρακολούθηση, σαν να τον έχουνε στριμώξει άσχημα, σαν να σκέπτεται ότι... μπορεί να βγεί καμιά φωτογραφία του στη δημοσιότητα που θα τον εκθέσει, σαν να σκέπτεται να μην γυρίσει από κεί που ήλθε.."
Και ο άλλος Ερίκ, ο άλλος δεξιά?
" Τον άλλον δεξιά Νicola τον ξέρω, μου τον έχεις ξαναδείξει.Συγκρίνοντας όμως, παλαιότερες φωτογραφίες του με σημερινή, μπορώ να σου πώ αβίαστα ότι το παλληκάρι, υποφέρει από βαρειά κατάθλιψη, τα φάρμακα που προφανώς παίρνει με τις χούφτες του έχουνε κάνει κακό και έχει συσσωρεύσει μία απίστευτη κακία μέσα του και δεν ξέρει που να την διοχετεύσει.
Δεν ξέρω, σαν απολυμένος υπάλληλος μοιάζει ή σαν άνθρωπος που τού είπανε να λυσει στο άψε σβήσε το Κυπριακό"
...και ο μαύρος μπροστά Ερίκ, ο μαύρος?
"Αυτός Nicola,αν ήτανε πίσω τους δεν θα χρειαζότανε καν να συζητάμε τώρα.
Θα υπήρχε εξώφθαλμη εξήγηση..."

*Επιστημονική συνομιλία με τον Γάλλο φίλο μου, διεθνώς αναγνωρισμένο ψυχίατρο-ψυχολόγο και φυσιογνωμιστή εκ του μακρόθεν Ερίκ Γκαυλαντιζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου