Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 09, 2016

Στην φωτό βλέπουμε, τον θείο του Αλέξη μας, τον Ηρακλή Τσίπρα,να επιχαίρει, για την πρόκριση του ΠΑΟ στο Γουέμπλευ μεσούσης της Χούντας...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Nikos Roussis

Για ΔΙΑΔΩΣΤΕ ρε κοροϊδα, μπας και σωθούμε από την ...Χουντογενιά!!!

"Στην φωτό βλέπουμε, τον θείο του Αλέξη μας, τον Ηρακλή Τσίπρα,να επιχαίρει, για την πρόκριση του ΠΑΟ στο Γουέμπλευ μεσούσης της Χούντας, καθόσον, όπως λένε οι κακές γλώσσες, είχε διορισθεί από τους Συνταγματάρχες, ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ!!!
στη Χούντα και με... ποιούς συναγελάζονταν, δεν υπάρχει διαθέσιμη πουθενά, λες και πέρασε μια "σκούπα" και έσβησε όλα τα ίχνη του.
*Οι ίδιες κακές γλώσσες λένε ότι, ο μακαρίτης ο Παύλος Τσίπρας είχε χοντρά κολλητηλίκια με τον Πατακό, που ψόφησε προχθές, ύστερα από μια περίεργη διάρρηξη που έγινε σπίτι του και κάτι κλωτσιές που έφαγε, ενώ οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από την κατοικία του όλες του τις "αναμνηστικές" φωτογραφίες.
* Η οικογένεια του Αλέκου Αλαβάνου, που σας "κατσίκωσε" τον Τσίπρα στον σβέρκο, "άρμεγε", λέει, για έναν αιώνα το παγκάρι από το Προσκύνημα στην Τήνο και επί επταετίας, "έχωσε" και τον μπαμπά Τσίπρα στο κόλπο, για κολλητηλήκια με τον Χουντικό αρχιεπίσκοπο και τον νύν Μητροπολίτη Αττικής.
* κι' είναι και το άλλο το "συνομωτικό". Το όνομα της οικογενείας Τσίπρα, λέει, βγαίνει από το εβραϊκό cipa!!!
Τι γίνεται εδώ ρε μουνόχαυλοι, που χορεύατε σαν μαλάκες στις πλατείες για να έλθoυν οι αριστεροχριστιανιστές στην εξουσία?
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ρε και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ...
Φωτογραφίες του Παύλου Τσίπρα μετά της οικογενείας του και πληροφορίες για το τι έκανε και με ποιούς το έκανε κατά την διάρκεια της επαράτου επταετούς δικτατορίας, όταν ο κοσμάκης έχυνε το αίμα του στα μπουντρούμια της Μπουμπουλίνας.
Αίντε, για να δούμε, σε ποιόν ΧριστιανοεβραΪκό σωλήνα, προέκυψε από σπερματέγχυση ο ...Βλάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου