Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2016

Ανοίγει το πρώτο club μόνο για «όμορφους»

Ανοίγει το πρώτο club μόνο για «όμορφους»Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Πριν από 15 χρόνια στο Club DTPM στο Λονδίνο είχα βρεθεί μπροστά στην πιο ρατσιστική συμπεριφορά πορτιέρισσας. «Με συγχωρείτε, αλλά αυτό το club είναι μόνο για όμορφους ανθρώπους. Δεν μπορείτε να περάστε. Λυπάμαι πολύ», είχε πει σε αυτόν που στεκόταν μπροστά μου. Η αναμονή μάλιστα ξεπερνούσε τις τρεις ώρες.

Τώρα ο Greg Hodge, ιδιοκτήτης του site γνωριμιών beautifulpeople.com, σύμφωνα με τους Times του Λονδίνου, ανοίγει και επίσημα μπαρ μόνο για όμορφους ανθρώπους στο Λος Άντζελες. «Γνωρίζουμε από τα μέλη μας ότι έβγαιναν τα βράδια σε ακριβά μπαρ για να συναντήσουν όμορφους ανθρώπους όπως οι ίδιοι και τελικά περνούσαν τη νύχτα ευχόμενοι να ήταν πιο χαμηλός ο φωτισμός στο χώρο», εξηγεί.

Η είσοδος στο μπαρ θα επιτρέπεται μόνο σε μέλη του site, όπως επίσης και σε όσους καταφέρουν να περάσουν πρώτα από την αυστηρή αξιολόγηση της κριτική επιτροπή που αυτοπροσδιορίζεται ως «αστυνομία της ομορφιάς». 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου