Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 30, 2016

Τα πιο παράξενα αντικείμενα που εντοπίστηκαν σε έλεγχο αεροδρομίων


Αντικείμενα και όπλα, τα οποία δεν μπορούν να κρυφτούν από κανένα μηχάνημα ασφαλείας, αλλά ούτε κι από τους πράκτορες της TSA


Στις βαλίτσες των ταξιδιωτών μπορεί κανείς να βρει τα πάντα. Τίποτα όμως δεν μπορεί να κρυφτεί από τους πράκτορες της TSA (Transportation Security Administration) αλλά και από τα ειδικά μηχανήματα ασφαλείας που διαθέτουν τα αεροδρόμια των χωρών.


Παρακάτω ακολουθεί η λίστα της TSA, Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών, με αντικείμενα και όπλα, τα οποία προσπάθησαν ορισμένοι ταξιδιώτες να περάσουν από τον έλεγχο ασφαλείας των αεροδρομίων:


10. ΑΙΧΜΗΡΗ ΛΕΠΙΔΑ-ΔΡΑΚΟΣ

Bρέθηκε σε μία carry-on βαλίτσα στο αεροδρόμιο της Ατλάντα.


9. ΜΑΣΚΑ ΑΕΡΙΟΥ

Γενικότερα επιτρέπεται στους ταξιδιώτες να μεταφέρουν μάσκες αερίου στις carry-on τσάντες τους, αλλά χωρίς όμως να περιέχουν σφαίρες, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Το παρακάτω αντικείμενο βρέθηκε στο αεροδόμιο του Μαϊαμι.


8. ΓΙΛΕΚΟ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ

Το γιλέκο αυτοκτονίας, έπειτα από έρευνα της αστυνομίας του αεροδρομίου στο Ριτσμοντ, ορίσθηκε ακίνδυνο και ψεύτικο.


7. ΚΟΛΙΕ - ΜΑΧΑΙΡΙ

Βρέθηκε στο αεροδρόμιο Chicago O’Hare, όταν ένας ταξιδιώτης θυμήθηκε ότι έχει κάτω από του πουκάμισό του ένα περίεργο κολιέ-μαχαίρι. Όλα τα μαχαίρια απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της πτήσης, ενώ εάν αποκαλυφθεί ότι ένας ταξιδιώτης κρύβει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο θα έρθει αντιμέτωπος με πρόστιμα και σύλληψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου