Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 11, 2016

ΧΑΛΑΕΙ ο καιρός: Χαλάζι και καταιγίδες από απόψε


Χαλάζι και άνεμοι έως 8 μποφόρ σε πολλές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.


Μεγάλη επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί από το βράδυ της Παρασκευής και αναμένεται να πλήξει πολλές περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ το μεσημέρι.




Τα φαινόμενα αναμένεται να αποτελούνται από βροχές και καταιγίδες οι οποίες τοπικά θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και τους πολύ ισχυρούς ανέμους 5, 7 και τοπικά 8 μποφόρ.


Ειδικότερα:

1. Αύριο Σάββατο (12-11-2016) θα επηραστούν:
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στερεά, η δυτική Πελοπόννησος, πιθανώς η Θεσσαλία και από το απόγευμα σταδιακά η Μακεδονία, η Θράκη τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

2. Την Κυριακή (13-11-2016) Τις πρώτες πρωινές ώρες, η Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου, καταλήγει η ανακοίνωση της ΕΜΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου