Το εξαγριωμένο ζώο αρχικά ξεσπούσε την οργή του πιέζοντας το κεφάλι της στη τζαμαρία του καταστήματος προτού στρέψει την προσοχή της στους πελάτες.
Ο υπεύθυνος του καταστήματος μιλώντας στη Daily Mirror είπε: «Είναι απλά κάτι που δεν περιμένεις να σου τύχει».
«Κάποια στιγμή γύρισα και είδα την κατσίκα να με κοιτάει επίμονα με τα τεράστια μάτια της για περίπου 30 δευτερόλεπτα» λέει ο Τζόναθαν, περιγράφοντας όσα συνέβησαν λίγο πριν η άγρια κατσίκα αρχίσει να τρέχει γύρω από τον χώρο στάθμευσης των αυτοκινήτων, όπου έφαγε σχεδόν όλες τις γλάστρες των φυτών.
Και προσέθεσε: «Στο κατάστημα βρισκόταν ένας συνταξιούχος, ο Μπίλι ο οποίος αγοράζει συχνά πράγματα εδώ. Η κατσίκα τον είχα βάλει στο μάτι και τότε τον άρπαξα και τον έβγαλα έξω λίγο προτού το ζώο σπάσει την πόρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου