Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 11, 2016

CIA εναντίον του Ν.Τραμπ - Βεντέτα του νέου προέδρου με τους συνωμότες του Λάνγκλεϊ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Σκληρή απάντηση στις αιτιάσεις της CIA των Δημοκρατικών και του διορισμένου από τον Μ.Ομπάμα διευθυντής της, Τζον Μπρέναν περί «παρεμβάσεως της Ρωσίας στις αμερικανικές εκλογές υπέρ του Ν.Τραμπ»
έδωσε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέροντας χαρακτηριστικά «είναι οι ίδιοι άνθρωποι που έλεγαν ότι ο Σαντάμ Χουσεϊν είχε όπλα μαζικής καταστροφής»

Έτσι ο Ν.Τραμπ σήκωσε το «γάντι»με αμέσως και κήρυξε τον πόλεμο στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για τις οποίες δεν το κρύβει, έχει μεγάλη δυσπιστία απέναντί τους κατά πόσοεξυπηρετούν το αμερικανικό εθνικό συμφέρον και όχι τα συμφέροντα ενός απρόσωπου «βαθέως» αμερικανικού κράτους.

«Οι εκλογές τελείωσαν εδώ και καιρό και ήταν μια από τις μεγαλύτερες Electoral College νίκες της Ιστορίας. Είναι ώρα να προχωρήσουμε μπροστά και να κάνουμε την Αμερική ξανά μεγάλη»

Αυτή η συζήτηση περί «ρωσικής παρέμβασης» για να κερδίσει ο Ν.Τραμπ «παίχτηκε» ξανά και ξανά καθ'ολη τη διαρκεια της αμερικανικής προεκλογικής εκστρατείας.

«Δεν το πιστεύω. Δεν πιστεύ ότι αναμείχθηκαν» είπε ο Trump σε μία συνέντευξη που έδωσε στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Time και πρόσθεσε ότι «οι κατηγορίες των υπηρεσιών πληροφοριών για ρωσικές παρεμβάσεις είχαν πολιτικά κίνητρα»

Ο απερχόμενος πρόεδρος Μ.Ομπάμα ζήτησε μια πλήρη έκθεση σχετικά με τις υποτιθέμενες «ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις» και την διαροή των περιβόητων e-mail στα Wikileaks τα οποία τελικώς αποδείχτηκαν πολύ πιο ισχυρά από τα mainstream και καθοδηγούμενα ΜΜΕ.Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που ΕΕ και η απερχόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ αναζητούν τρόπους για να κλείσουν όλες τις εναλλακτικές σελίδες πληροφόρησης. Συνειδητοποίησαν ότι ο κόσμος πλέον αντιδρά άσχημα στις παραινέσεις της τηλεόρασης.

Η Ρωσία ζήτησε από τις ΗΠΑ να παρουσιάσουν αποδείξεις και όχι διαρροές.

Σύμφωνα λοιπον με τις διαρροές της Washinghton Post που κι αυτή ήταν σφόδρα εναντίον του Ν.Τραμπ προεκλογικά η αμερικανική υπηρεσία κατασκοπίας CIA κατέληξε ότι η Ρωσία παρενέβη στις φετινές προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ για να βοηθήσει τον Ντόναλντ Τραμπ να εκλεγεί στον Λευκό Οίκο και όχι απλώς να υπομονεύσει την εμπιστοσύνη στο αμερικανικό εκλογικό σύστημα.

Πάντως επί της ουσιας που είναι τα e-mail που ενοχοποιούν την Χίλαρι Κλίντον κανείς δεν φαίνετι να αναφέρεται

Η εφημερίδα λοιπόν ισχυρίζεται πως οι υπηρεσίες πληροφοριών έχουν εντοπίσει άτομα που έχουν συνδέσμους με τη ρωσική κυβέρνηση και τα οποία χορήγησαν στα Wikileaks χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που αποκτήθηκαν παράνομα από την εθνική επιτροπή του Δημοκρατικού κόμματος και από άλλους λογαριασμούς, όπως του επικεφαλής της προεδρικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.

Οι αξιωματούχοι περιέγραψαν τα άτομα ως ανθρώπους γνωστούς στα μέλη των υπηρεσιών πληροφοριών, σημειώνοντας ότι αποτέλεσαν μέρος μιας ευρύτερης επιχείρησης της Μόσχας να δώσει ώθηση στην υποψηφιότητα Τραμπ και να μειώσει τις πιθανότητες εκλογής της Κλίντον.

Τον Οκτώβριο η αμερικανική κυβέρνηση κατηγόρησε επίσημα τη Ρωσία ότι διεξάγει επιχείρηση επιθέσεων στον κυβερνοχώρο εναντίον οργανισμών και φορέων του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Δεν έχουν ακόμα χωνέψει οι Δημοκρατικοί ότι πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο Ν.Τραμπ ο οποίος μόλις αναλάβει την προεδρία είναι σίγουρο ότι θα προχωρήσει σε εκ βάθους αναδόμηση των υπηρεσιών πληροφοριών, όσο για τον Τζον Μπρέναν την θέση του θα την πάρει ο Μάικ Πομπέο, ο άνθρωπος που είχε «στριμώξει» την Χίλαρι Κλίντον για την σφαγή στην αμερικανική πρεσβεία στην Βεγγάζη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου