Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 25, 2017

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
«ΕΛ.ΛΑ.Σ.»
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ210 3250220
http://www.patrio

Αδέρφια Ελληνίδες, Έλληνες,

             Ευχαριστώντας όσους μας συνέδραμαν στο έργο μας, σας επισυνάπτουμε το παρόν, ως προσφορά
προς το Έθνος μας, καταγγέλλοντας το προμελετημένο έγκλημα που συντελέσθηκε και συντελείται εις βάρος της Πατρίδας μαςαπό ιδιοτελείς επίορκους λειτουργούς,όργανα της Νέας Τάξης Πραγμάτων,που σε διατεταγμένη υπηρεσίαδιαπράττουν το διαρκές αυτόφωρο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και της γενοκτονίας των Ελλήνων.
  Υπό το κράτος μιάς συνειδησιακής επανάστασης και υπό την παρότρυνση της σωτηρίας του Έθνους ας δημιουργήσουμε την Ασπίδα της Εθνικής Σωτηρίας πέραν και πάνω από κόμματα και ιδεοληψίες.
             Ήλθε η ώρα να αποδείξουμε στα παιδιά μας ότι ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε η γενιά της ήττας και της καταστροφής της Πατρίδας μας. Ότι δεν θα γίνουμε όργανα των ολετήρων του Έθνους των Ελλήνων. Αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας προς τις επόμενες γενιές….
Ελληνίδα, Έλληνα εάν ενστερνίζεσαι το εγχείρημά μας, έχεις Ηθικό Χρέος να αγωνίζεσαι για το ιδανικό της Ελευθερίας. Άν έχεις όραμα και ακέραια ιδανικά για την Ελλάδα, «μόνοι και μετά πολλών», ας γίνουμε το ανάχωμα του Εθνικού μας ακρωτηριασμού δίνοντας την χαμένη ελπίδα στους Έλληνες.
Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΙΦΘΕΙ!!! Ή εμείς ή  αυτοί!!!
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής     Δημήτρης Βόγγολης
210 3250220                   6944325056                 6944357378

Όποια/ος αποδέχεται και επιθυμεί να συνυπογράψει το παρόν, στην τελευταία σελίδα του εγγράφου να θέσει τα στοιχεία του με την ένδειξη: «ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΙ Η  ΠΑΡΟΥΣΑ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΕΠΙΣΤΟΛΗ  ΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ   ΑΠΟΔΕΙΞΗ  ΤΗΣ   ΒΟΥΛΗΣΕΩΣ  ΜΟΥ» και να μας το αποστείλει μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ  ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ  ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ  ΟΣΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΜΠΟΡΕΙΤΕ.tiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχelas@otenet.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου