Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 02, 2017

ΥΠΟΤΡΟΠΟΣ! ΣΑΛΟΣ στο ΠΑΣΟΚ για τον Θεοχαρόπουλο...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Από το "PRESS-GR"

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κόλπους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και ειδικά του ΠΑΣΟΚ η πρόταση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου [* σημ. είναι διορισμένος στο Επικρατείας κι έτσι θα μείνει έξω από τον νυμφώνα της βολευτικής μάσας, καταδικασμένος στην αφάνεια, με την τοποθέτηση στο Επικρατείας του Βενιζέλου. Ο Γιωργάκης δεν χρειάζεται σταυρό προτίμησης -ως πρώην πρωθυπουργός- και μάλλον οδεύει στην Αχαΐα...] για κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης, χωρίς να μεσολαβήσουν εκλογές, με πρόσωπα κοινής αποδοχής και χωρίς τον... Αλέξη Τσίπρα πρωθυπουργό. Οι αντιδράσεις είναι έντονες και στο χώρο του διαδικτύου ενώ η Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής ζήτησε εκλογές. Τη θέση αυτή επανέλαβε νωρίτερα στη Βουλή και ο Ευάγγελος Βενιζέλος με την καθαρή φράση « χωρίς εκλογές κυβερνητική λύση» δεν υπάρχει.
Ο ίδιος ο κ. Θεοχαρόπουλος έγινε στους διαδρόμους της Βουλής αποδέκτης οργισμένων παρατηρήσεων και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Η θέση του κ. Θεοχαρόπουλου για κυβέρνηση εθνικού σκοπού από την παρούσα Βουλή διαμορφώθηκε σε σύσκεψη των συνιστωσών της ΔΗΜΑΡ όπου εκφράστηκε η άποψη «εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να θέλουμε πάση θυσία την εξουσία σε βάρος του συμφέροντος της χώρας».
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που προκαλεί συντροφικό σάλο ο κ. Θεοχαρόπουλος. Η προηγούμενη ήταν το καλοκαίρι όταν ψήφισε ναι στο νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την απλή αναλογική...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου