Συστατικά200 γρ. ταραμάς
300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί
1 1/2 φλιτζάνι ηλιέλαιο
1 μεγάλο κρεμμύδι
Το χυμό από 2 λεμόνια
Πιπέρι
Τρόπος μαγειρέματος
Μούσκεψε το ψωμί - μόνο την ψίχα - σε νερό και στίψε καλά ανάμεσα στα χέρια.
Βάλε το κρεμμύδι σε επεξεργαστή τροφίμων να γίνει πολτός μαζί με το λάδι.
Στη συνέχεια πρόσθεσε τον ταραμά, το ψωμί και το χυμό λεμόνι και συνέχισε το χτύπημα να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα.
Δοκίμασε και ανάλογα ρύθμισε πόσο αλμυρή είναι προσθέτοντας ψωμί ή/και λεμόνι.
parapolitika
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου