Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 10, 2017

Αγριεύει ο καιρός από το βράδυ της Παρασκευής

Χαλάει και άλλο ο καιρός. Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Θυελλώδεις ανέμους και χαλαζοπτώσεις. Δείτε αναλυτική πρόγνωση του καιρού


Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από τις βραδινές ώρες και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από θυελλώδεις άνεμους και χαλαζοπτώσεις.

AdTech Ad

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

α. Απόψε Παρασκευή από τις βραδινές ώρες τα νησιά του ιονίου, η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική στερεά, η Εύβοια, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

β. Αύριο Σάββατο η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική στερεά

(περιλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς τις πρωινές ώρες η κεντρική Μακεδονία.

γ. Την Κυριακή μέχρι τις μεσημβρινές ώρες η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα οι Κυκλάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου