Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 18, 2017

Κρήτη: βούτηξε και είδε στο βυθό κάτι πολύ παράξενο, αυτό που βρήκε θα σας συνταράξει!



Ένας νεαρός δύτης έκανε ψαροντούφεκο στην περιοχή της Αμμουδάρας στον Άγιο Νικόλαο όταν αντίκρισε μια μπλε σακούλα στο βυθό. Παραξενεύτηκε όμως γιατί υπήρχε μια πέτρα δίπλα της και πλησίασε να δει γιατί πρόκειται.

Δυστυχώς όμως αυτό που αντίκρισε ήταν πολύ σκληρό. «Στην αρχή την προσπέρασα, αλλά στη συνέχεια, όταν επέστρεφα μου προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι είδα κοντά μια πέτρα. Άγγιξα την σακούλα και ήταν σκληρή σαν να περιείχε λάστιχο μέσα. Την έσκισα και αντίκρισα αυτό το απίστευτο θέαμα», αναφέρει ο Λ.Κ.

Στην σακούλα υπήρχε ένα νεκρό σκυλάκι, ένα κουταβάκι που τα ποδαράκια του ήταν δεμένα με σύρμα σε δύο μεγάλες πέτρες. Ο νεαρός βιντεοσκόπησε το γεγονός και το σχολιάζει: «Το παρακάτω βίντεο είναι μια από τις πιο λυπηρές στιγμές που συνάντησα στο ψαροντούφεκο. Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο βρήκα μια σακούλα κοντά στην ακτή και από περιέργεια την έσκισα και αντίκρισα κάτι που δεν περίμενα».

Δείτε τις σκληρές εικόνες…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου