Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Χωριό του Άγιου Βασίλη - Ροβανιέμι Live Camera

LIVE Camera Χωριό του Άγιου Βασίλη - Ροβανιέμι | SkylineWebcams

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Περίμενε στη στάση του λεωφορείου και (κυριολεκτικά) άνοιξε η γη και τον κατάπιε (vid)Τη φράση «ν' ανοίξει η γη να με καταπιεί» την έχουμε ακούσει όλοι. Γνωρίζουμε όμως ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα. Είναι απλά ένα σχήμα λόγου. Μέχρι τώρα. Γιατί στη Ρωσία συνέβη ακριβώς αυτό και μάλιστα το περιστατικό καταγράφηκε σε κάμερα παρακολούθησης της κυκλοφορίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Γιαροσβλάβλ, 250χλμ ΒΑ της Μόσχας και θύμα του απίστευτου ατυχήματος ήταν ένας 51χρονος άνδρας ο οποίος το πρωί της Πέμπτης στάθηκε κοντά στη στάση του λεωφορείου ανυποψίαστος. Ξαφνικά όμως, όπως θα δείτε και το βίντεο, το πεζοδρόμιο υποχώρησε προς τα μέσα και παρέσυρε και αυτόν μαζί. Μάλιστα στο βίντεο φαίνεται σαν να κάτι να τον...ρούφηξε προς τα κάτω.

Περαστικοί και αστυνομικοί τον βοήθησαν να βγει από την τρύπα που είχε βάθος έξι μέτρων όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια. Ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και όπως διαπιστώθηκε δεν είχε υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.

Η υποχώρηση του πεζοδρομίου φαίνεται πως προκλήθηκε εξαιτίας διάβρωσης από τα νερά που ενός σωλήνα υπονόμου που είχε σπάσει.

Όπως πάντως δήλωσε στην Komsomolskaya Pravda o δήμαρχος της πόλης «το περιστατικό οφείλεται σε αμέλεια στις υποδομές της πόλης. Πολλά δίκτυα έχουν καταπονηθεί και χρειάζονται αντικατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου