Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 01, 2017

Βραβείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν: Για πρώτη φορά φέτος θα δοθεί εκτάκτως για το 2017, αντί της προβλεπόμενης χρονιάς του 2018, σε έναν έλληνα πολιτικό για τα παραμύθια που έταξε στον ελληνικό λαό τη τελευταία διετία

Βραβείο Χανς Κρίστιαν Άντερσεν – Τιμητικοί Πίνακες ΙΒΒΥ
Ανά διετία η ΙΒΒΥ απονέμει τα βραβεία Χανς Κρίστιαν Άντερσεν σε ένα συγγραφέα και έναν εικονογράφο των οποίων το συνολικό έργο αποτελεί ουσιαστική συμβολή στην Παιδική Λογοτεχνία. Το βραβείο Άντερσεν, ένα χρυσό μετάλλιο, είναι η ανώτερη διεθνής αναγνώριση για δημιουργούς παιδικών βιβλίων για αυτό και λέγεται το «μικρό Νόμπελ».

Για πρώτη φορά φέτος θα δοθεί εκτάκτως για το 2017, αντί της προβλεπόμενης χρονιάς του 2018, σε έναν έλληνα πολιτικό για τα παραμύθια που έταξε στον ελληνικό λαό από το 2015 έως και σήμερα.

Η επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της τα μνημονιακά χρόνια, της τελευταίας επταετίας όλων των δοσιλογικών κυβερνήσεων, κατέληξε τελικά μεταξύ πολλών υποψήφιων (βλέπε σχετικό) παμψηφεί στην βράβευση του μεγαλύτερου εξ αυτών. όχι σε συγγραφέα βιβλίου παιδικών παραμυθιών, αλλά σε πολιτικό απατεώνα που εξαπάτησε με παραμυθίες, εκτός των ψηφοφόρων του και τους ηγέτες της Ε.Ε. υπακούοντας γονυπετής (στα τέσσερα από ότι φημολογείται) αποκλειστικά και μόνο στα κελεύσματα Σόιμπλε - Μέρκελ. Βέβαια ο συγκεκριμένος πολιτικός γυρολόγος αναθεωρώντας πολλά από τα δήθεν πιστεύω του προσπαθεί να είναι αρεστός τόσο σε Μόσχα και Ουάσιγκτον, όσο και τα ιερατεία Ανατολής Δύσης και βεβαίως πρωτίστως στο εβραϊκό στοιχείο.

Αλλά η αξιοπιστία του φαίνεται από τη βράβευση του παρακάτω video:


Δείτε το επικό βίντεο: Πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου