Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 12, 2017

Η εκπληκτική πίτσα με 101 τυριά διεκδικεί μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Λατρεύετε την πίτσα και παράλληλα τα τυριά;

Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την αγαπημένη σας πίτσα με περισσότερα από 100 τυριά, για την ακρίβεια με 101 τυριά. Η πιτσαρία «Scottie’s Pizza Parlor» στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ δημιούργησε αυτή την τέλεια και απολύτως τυρένια πίτσα, με έμπνευση από την ταινία «Χελωνονιντζάκια» του 2014 όπου αναφέρεται μία πίτσα με 99 τυριά.





Αυτοί, λοιπόν, αποφάσισαν να πάνε τα πράγματα ακόμη παραπέρα, προσθέτοντάς της και δύο ακόμη τυριά. Συγκεκριμένα, η εν λόγω πίτσα περιέχει 55 είδη κίτρινων τυριών που λιώνουν, 36 μαλακά τυριά, 9 ξηρά τυριά και σερβίρεται πασπαλισμένη με παρμεζάνα, ενώ και η ζύμη έχει γέμιση μοτσαρέλας στις άκρες. Το σύνολο, 101 διαφορετικά τυριά!





«Θέλαμε να κάνουμε κάτι τρελό» δηλώνουν οι δημιουργοί της και μάλλον τα κατάφεραν. Τώρα διεκδικούν και μία θέση στα ρεκόρ Γκίνες. Το πιο απίστευτο δε είναι ότι αυτή η πίτσα που φτιάχτηκε στο πλαίσιο ενός φεστιβάλ αφιερωμένου στην πίτσα, πωλούνταν μόλις προς 2 δολάρια το κομμάτι, ενώ η παρασκευή της συνεχίζεται κανονικά και όπως λένε οι ιδιοκτήτες είναι η Νο1 επιλογή των πελατών τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου