Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 06, 2017

Survivor: Η διαρροή που ανατρέπει τα πάντα για την ψηφοφορία! Δεν είναι δεύτερος ο Μάριος..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
.
Αυτή κι αν είναι... διαρροή και απόλυτη ανατροπή, αφού αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο σε σχέση με το αποτέλεσμα της 24ωρης ψηφοφορίας, τότε θα αλλάξουν όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για την τελική τετράδα και τους δύο του τελικού.
Και αυτό, διότι σε αντίθεση με όσα γνωρίζαμε μέχρι πρότινος, η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή La Biri, ισχυρίζεται πως έγινε η απόλυτη ανατροπή χθες τα μεσάνυχτα και με τις νέες ψήφους, δεν τερμάτισε δεύτερος ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης αλλά ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Πρώτος, φυσικά, ο Ντάνος και τέταρτος, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Γιάννης Σπαλιάρας και όχι ο Αναγνωστόπουλος.
Τι σημαίνει αυτό; 
Πως ο Βασάλος είναι αυτός που θα έχει σίγουρα μια θέση στον ημιτελικό και λογικά και στον τελικό, ενώ ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα πρέπει να... εύχεται να μην τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τον Βασάλο, αλλά με οποιονδήποτε άλλον Μαχητή, για να μπει και αυτός στην τελική τετράδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου