Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 06, 2017

Πώς μια παραβίαση καθήκοντος από αστυνομικό άλλαξε μια ζωή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μια κλήση που δέχθηκε ένας αστυνομικός του Σάμτερ στη νότια Καρολίνα τον οδήγησε στο σπίτι ενός 13χρονου. Αυτό που είδε άλλαξε τη ζωή και των δύο



Όταν ο 13χρονος Cameron Simmons από το Σάμτερ της Νότιας Καρολίνας τηλεφώνησε στις αρχές να καταγγείλει ότι σχεδιάζει να φύγει από το σπίτι του, ο αστυνομικός Gaetano Acerra κλήθηκε να ελέγξει την κατάσταση.





Όταν έφτασε στο σημείο, ο ανήλικος του εξομολογήθηκε ότι είχε μια έντονη διαμάχη με τη μητέρα του και ότι δεν ήθελε να μείνει άλλο μαζί της. Ο αστυνομικός αποφάσισε να παραβεί τα καθήκοντά του και να μπει στο δωμάτιο του αγοριού χωρίς ένταλμα, υποψιασμένος ότι η ιστορία του Simmons έκρυβε και άλλα.

Εκεί αντίκρισε κάτι που δεν περίμενε: Το δωμάτιο του 13χρονου ήταν άδειο, χωρίς έπιπλα. Ο ανήλικος κοιμόταν στο πάτωμα και σε καθημερινή βάση ξυπνούσε με πόνους στην πλάτη. Τα λιγοστά υπάρχοντά του ήταν μέσα σε χάρτινες κούτες. Ο Acerra έμαθε ότι η μητέρα του αγοριού είχε τρομερές οικονομικές δυσκολίες από τότε που μετακόμισε από το Τέξας στη Νότια Καρολίνα προκειμένου να φροντίσει έναν άρρωστο συγγενή και αποφάσισε να αναλάβει δράση.

Καθησύχασε τον μικρό, έφυγε από το σημείο και διοργάνωσε κρυφά έναν έρανο για να "μαζέψει" το νέο δωμάτιο του Cameron. Λίγες εβδομάδες αργότερα επέστρεψε στο σπίτι έχοντας μαζί του, ένα γραφείο, μια καρέκλα, μια τηλεόραση και ένα κρεβάτι queen size για τον μικρό. Του έδωσε ακόμη και ένα Nintendo Wii, το οποίο του είχε δωρίσει κάποιος όταν έμαθε την ιστορία του εφήβου.



«Σκέφτηκα ότι μπορούσα να του δώσω τα μικρά πράγματα που χρειαζόταν για να τον κάνω πιο ευτυχισμένο. Δεν το έκανα για τη δημοσιότητα. Το έκανα επειδή μπορούσα. Ήταν το σωστό και νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να κάνουν τέτοιες κινήσεις» δήλωσε ο Acerra στο δίκτυο WIS-TV

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου