Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 20, 2017

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΑΝΕΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ(Βίντεο)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη
Β Τιμ. 3,1 Μαθε δε τούτο· ότι κατά τας τελευταίας ημέρας που θα επακολουθήσουν, θα παρουσιασθούν στον δρόμον της Εκκλησίας καιροί δύσκολοι, περιστάσεις επικίνδυνοι

Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί το περιοδικό Teen Vogue ένα τελευταίο δημοσίευμα του που απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες και δίνει συγκεκριμένες οδηγίες πώς να κάνεις πρωκτικό σεξ .

Το δημοσίευμα αυτό για να προσελκύσει την νεολαία σε αυτήν την διαστροφή που διαδίδεται όλο και περισσότερο, επισημάνει πώς αυτό το είδος σεξουαλικής επαφής είναι μια αξέχαστη εμπειρία που θα πρέπει να την δοκιμάσουν όλοι.

Το δημοσίευμα προκάλεσε αντιδράσεις από γονείς οι οποίοι καλούν να υπάρξει μια γενικότερη αντίδραση για αυτή την διαστροφή που προσπαθούν κάποιοι να την διδάξουν και να την διαδώσουν στις νεαρές ηλικίες.


Συγκεκριμένα καταγγέλλουν πώς ότι κάποτε ήταν αποκλειστικό υλικό στο Penthouse που απευθύνονταν σε μια ειδική μερίδα αναγνωστών, σήμερα κυκλοφορεί σε περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας που απευθύνονται σε νεαρά άτομα όπως το Teen Vogue’s .

Το ζήτημα, όπως επισημαίνουν, άφορα το σημαντικό θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που σήμερα μετατρέπεται σε διαπαιδαγώγηση στην διαστροφή και στην ανωμαλία.

Από την διαπαιδαγώγηση στην φυσική επαφή , προχωρήσαμε στην διαπαιδαγώγηση στον αυνανισμό και σήμερα φτάσαμε στην διαπαιδαγώγηση στο πρωκτικό και στοματικό σεξ και στην διεμφυλική ανωμαλία. Μεγάλη πρόοδος.

Ο οδηγός του περιοδικού παραλαμβάνει επίσης και προτροπές σε όσους πάσχουν από προστάτη να μην διστάσουν να έρχονται σε επαφή με πρωκτικό σεξ και αυτό θα ωφελήσει την υγεία τους, για να γευτούν την …..απόλαυση του.

Αν δεν ξεσηκωθούν οι γονείς και αν δεν υπάρξει μια σημαντική αντίδραση από την εκκλησία, (αλλά αλήθεια πια εκκλησία όταν ξεσπάνε σκάνδαλα με τους ίδιους τους ιερείς όπως πρόσφατα , στο Βατικανό, με σεξ όργια και πάρτι με ναρκωτικά) τότε σύντομα θα δούμε σε λίγα χρονιά την ανωμαλία να κυριαρχεί παντού σε σημείο που τα Σόδομα και Γόμορρα θα μοιάζουν με …. κατηχητικό σχολείο. Αν ήδη δεν έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο.



Αλλά η επιχείρηση ψυχολογικής και σωματικής εξόντωσης της νεολαίας έχει βρει και άλλα πεδία δράσης . Είναι γνωστό πώς στο διαδίκτυο υπάρχουν διάφορα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης και ένα από τα αγαπημένα της νεολαίας είναι το Snapchat με 250 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως και το Instagram με 700 εκατομμύρια χρήστες μηνιαία.

Σε αυτό το δίκτυο γίνεται όργιο διακίνησης ναρκωτικών όπως τα χάπια έκστασης (ecstasy) και τα χάπια MDMA καθώς και άλλων βλαβερών ουσιών μέσω ενός συστήματος κρυπτογραφικής επικοινωνίας και μέσω συμβόλων με ειδικό νόημα. Χαρακτηριστικά ονομάζεται ο παράδεισος των εμπόρων ναρκωτικών (drug dealers’ paradise).

Το πιο επικίνδυνο σε όλα αυτά είναι ότι σήμερα ένας γονιός που ενδιαφέρεται για το παιδί του δεν μπορεί να το ελέγξει. Ελέγχοντας τις παρέες του μήπως παρασυρθεί σε βλαβερά μονοπάτια γιατί όλα πλέον μπορούν να γίνουν από μια οθόνη μέσα στο ίδιο το δωμάτιο του χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα.

Για να καταλάβουμε ως που έχει φτάσει αυτή η κατάσταση, σήμερα έχει γίνει της μόδας να βιάζουν μια κοπέλα και να τραβούν τις σκηνές με ένα κινητό η με κάτι άλλο και ύστερα να τις ανεβάζουν στο διαδίκτυο για να έχουν πολλά κλικ . Ακόμα και η αυτοκτονία έγινε της μόδας να προβάλετε από το διαδίκτυο, όπως για παράδειγμα στο επικίνδυνο ρώσικο παιχνίδι αυτοκτονίας «Μπλε Φάλαινα».

Είναι απίστευτος ο αριθμός προβολών και κοινοποιήσεων αυτού του βάναυσου και αξιοκαταφρόνητου γεγονότος. «Βιντεοσκοπούμε τον πόνο και τη βία , μετά το μοιραζόμαστε και στη συνέχεια το βλέπουμε ξανά και ξανά», λένε διάφοροι χρήστες.



Ένας βιασμός που έλαβε μέρος πριν λίγους μήνες στην Σουηδία, τον ανέβασαν μετά στο διαδίκτυο και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral.


Μια άλλη πρόσφατη ιστορία βιασμού έγινε στην πόλη Gulfport στον Μισισιπή. Όπως αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο, βίαζαν μια 23χρονη κοπέλα και την τραβούσαν με κάμερα. Στην συνέχεια το ανέβασαν στο Facebook για επιβράβευση.

Φυσικά ο δράστης συνελλήφθη με την φίλη του η οποία συνεργάστηκε μαζί του, για να παρασύρουν την κοπέλα σε διαμέρισμα ώστε να την βιάσουν και να το τραβήξουν σε βίντεο.

Όπως φαίνεται στα κοινωνικά δίκτυα καθώς κυριαρχεί ένας απρόσωπος κόσμος, αυτό ενισχύει περισσότερο ανθρώπους ιδιαιτέρως νεανικών ηλικιών να στρέφονται προς τη βία και να διαπράττουν ακόμη και φρικτά εγκλήματα καθώς από τη δική τους οπτική γωνία πρόκειται απλώς για ένα παιχνίδι προβολής και διασκέδασης και τίποτε περισσότερο.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου