Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 23, 2017

Διασώστης του ΕΚΑΒ έδειρε μητέρα τριών παιδιών

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο ΕΚΑΒ Πάτρας και έχει προκαλέσει οργή. Θερμόαιμος υπάλληλος κατηγορείται ότι χτύπησε βίαια συνάδελφό του μητέρα 3 παιδιών με αποτέλεσμα αυτή να υποστεί εγκεφαλική διάσειση.



Όλα ξεκίνησαν μετά από μεταξύ τους διένεξη η οποία οδήγησε στην έκρηξη του εν λόγω υπαλλήλου. Έκπληκτοι οι συνάδελφοί τους παρενέβησαν για να σώσουν από τα χέρια του τη γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλική διάσειση.

Χθες υπέβαλε μήνυση. Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο Διευθυντής του ΕΚΑΒ Γρηγόρης Μπαράκος και η αρμόδια Εισαγγελία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου