Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 17, 2017

H πολυπληθέστερη τελευταία κατοικία στο κόσμο

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η πόλη που δεν μπορείς να πεις ότι σφύζει από ζωή. Η Colma, είναι μια ήρεμη πόλη στη Καλιφόρνια, όπου μένουν 1700 άτομα,
αλλά οι νεκροί που έχουν θαφτεί ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο.

Πως εξηγείται αυτό το φαινόμενο; Η πόλη βρίσκεται αρκετά κοντά στο Σαν Φρανσίσκο, όπου ζούσαν οι περισσότεροι, αλλά όταν

βγήκαν στη σύνταξη, μη αντέχοντας το ακριβό κόστος ζωής, μετακόμισαν στη Colma.



Με αποτέλεσμα σχεδόν το σύνολο των ηλικιωμένων να θαφτούν εκεί. Επίσης το 1945 υπό το φόβο εξάπλωσης ασθενειών, το Σαν Φρανσίσκο, πλήρωσε τη Colma, για να μεταφέρει εκεί τα νεκροταφεία της, με αποτέλεσμα 17 νεκροταφεία, να μεταφερθούν.

Η πρόσφατη καταγραφή ανέδειξε 1.500.000 τάφους μετατρέποντας τη Colma στην πολυπληθέστερη τελευταία κατοικία στο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου