
Τα παιδιά των Παλαιστινιών στα σχολεία της Συρίας... Το μέλλον της Παλαιστινιακής Επανάστασης... Τα παιδιά που με το όπλο στο χέρι θα πολεμήσουν για το δικαίωμα στην Επιστροφή κι όχι για μια θέση στα δουλεμπορικά του φασίστα Ερντογάν για μια θέση λαθρομετανάστη στην Ελλάδα...
Οι Παλαιστίνιοι πρόσφυγες από το 1948 ως σήμερα στη ΜΟΝΑΔΙΚΗ Αραβική χώρα που έχουν ίδια κι ίσα δικαιώματα με τους πολίτες της χώρα που τους φιλοξενεί είναι στη Συρία του "αιμοσταγούς δικτάτορα Άσαντ"!
Στη Συρία, σε αντίθεση με ΟΛΕΣ τις άλλες Αραβικές χώρες, οι Παλαιστίνιοι μπορούν να...ασκούν επαγγέλματα, να αποκτούν περιουσία, να απολαμβάνουν ΔΩΡΕΑΝ δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, Παιδεία κι όσα ο κάθε Σύρος πολίτης.
Έτσι συνέβαινε και στο Ιράκ του Σαντάμ και δεν συμβαίνει στη Σαουδική Αραβία, τις χώρες του κόλπου, ακόμη και το Λίβανο.
Τώρα κατάλαβες γιατί πρέπει να πέσει το "αιμοσταγές δικτατορικό καθεστώς Άσαντ";
Τώρα κατάλαβες γιατί οι Παλαιστινιακή "Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ" είναι σε όλα τα μέτωπα και στη Γκούτα, για την υπεράσπιση της Συρίας; (Η Παλαιστινιακή "Ταξιαρχία Ιερουσαλήμ" στη Γκούτα... Η ηγεσία της "Ταξιαρχίας της Ιερουσαλήμ"... θα αποδώσει το θείο δίκιο. Πήραμε όρκο η εκδίκηση έφθασε!)

Η Leila Khaled δεν εγκαταλείπει τη Συρία στα νύχια των ιμπεριαλιστών... Λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον!
Σχετικό: H δήθεν "αντιφασιστική" "Κατάληψη του 5ου Λυκείου Αθηνών", οι ΜΚΟ των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας, Ισραήλ και δύσης, μαζί κι οι "επαναστάτες" νεολαίοι του συριζα και Σια, προετοιμάζουν εκδήλωση με αντιιμπεριαλιστικό φερετζέ, το Σάββατο στην Ομόνοια, για "Το δικτατορικό καθεστώς στη Συρία επιδίδεται στην ανελέητη σφαγή και το διωγμό του Συριακού λαού..."
Τώρα κατάλαβες γιατί η Λεϊλά δεν εγκατέλειψε ποτέ τον αγώνα του Συριακού λαού;
- Λαοί χωρίς μνήμη δεν έχουν μέλλον…
Τώρα κατάλαβες γιατί η ιμπεριαλιστική "αριστερά" κι η δεξιά στην πατρίδα μας στηρίζουν την "αραβική άνοιξη made in USA";
Τώρα κατάλαβες γιατί ανησυχούν οι "πανεπιστημιακοί" της Συγκλήτου του ΑΠΘ για την Γκούτα της τρομοκρατίας; (Ποιοι χρηματοδότησαν τη Νατοϊκή εκδήλωση της Συγκλήτου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης;)


Τα παιδιά παιδιά των Παλαιστινίων στη Συρία κάνουν έκκληση στον κόσμο να υποστηρίξει και να σεβαστεί τα δικαιώματά τους, το αναφαίρετο δικαίωμα στην Επιστροφή, στη γη τους, την κλεμμένη Πατρίδα τους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου