Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 14, 2018

Η περίοδος της Μεγάλης Τεσσερακοστής στην Αφρική από έναν σύγχρονο Παπαφλέσσα...

Η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως όπως εορτάστηκε στη Λουσακα
Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η Κυριακή της Σταυροπροσκυνήσεως, Γ' Κυριακή των Νηστειών 11 Μαρτίου 2018, στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου της Ελληνικής Κοινότητας στη Λουσακα όπου και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιωάννης .
Στο το τέλος της...
Δοξολογίας τελέσθηκε κατά το τυπικό η Ακολουθία της Προσκυνήσεως του Τιμίου Σταυρού υπό του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, παρουσία πλήθους πιστών, που παρευρέθησαν στον Ιερό Ναό για να προσκυνήσουν και να λάβουν την Χάρη και την Ευλογία του Σταυρού του Κυρίου μας και να πάρουν ως ευλογία άνθη από τον ευπρεπισμένο δίσκο.
Ακολούθησε τρισάγιον είς μνήμη του αείμνηστου Παναγή Νεοκλεους .
Εν συνεχεία στην αίθουσα της Ελληνικης Κοινότητας ακολούθησε πνευματική ομιλία υπό του Σεβ. Μητροπολίτη Ιωάννη με θέμα Η περίοδος της Μεγαλης Τεσσερακοστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου