Ο οδηγός της νταλίκας ερχομενος από την Αλεξάνδρεια έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, έπεσε πάνω σε φορτηγάκι, το οποίο διέλυσε και στην πορεία έστριψε δεξιά καβάλησε το κράσπεδο και έφυγε μέσα σε ένα οικόπεδο καταλήγοντας εκατό μέτρα πιο πέρα πάνω σε ένα δέντρο.
Αμέσως στο σημέιο έφθασε η Αστυνομία, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ. Ο οδηγός του φορτηγού που χτυπήθηκε από τη νταλίκα σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά. Ο οδηγος της νταλίκας, ξένης καταγωγής, χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την καμπίνα του οχήματός του και να μεταφερθεί με το ασθενοφόρο στο οικείο νοσοκομείο.
Αυτόπτες μάρτυρες του σοβαρού ατυχήματος που εκείνη τη στιγμή έρχονταν με τα αυτοκίνητά τους από την αντίθετη κατεύθυνση, είπαν στον ΠΟΛΙΤΗ ότι είδαν το χάρο με τα μάτια τους και ότι από Άγιο σώθηκαν από την νταλίκα. Μεταξύ των οδηγών που ήταν παρόντες στο περιστατικό ήταν και η γνωστή συμπολίτισσά μας, δικηγόρος, κα Δώρα Κουρκουτά καθώς και πρώην δημοτικός σύμβουλος Αριστείδης Ματσούκας.
Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται επικίνδυνο τροχάιο ατύχημα στη συγκεκριμένη στροφή στο Νησέλι. Έχουν γίνει τόσα πολλά περιστατικά που πλέον οφείλουμε να κάνουμε συγκεκριμένες παρεμβάσεις για να φτιάξουμε το οδόστρωμα το οποίο έιναι ιδιαιτέρως ολισθηρό και με την πρώτη βροχή, γίνεται επικίνδυνο.
Βίντεο από τον απεγκλωβισμό του οδηγού της νταλίκας





















Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου