Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 11, 2018

Αλτ της Κίνας στον Τραμπ για τη Συρία!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Η αλληλεγγύη στη Συρία φθάνει από κάθε μεριά της γης που λαοί ανυπότακτοι δεν γονατίζουν μπροστά στον ιμπεριαλισμό...
Η Λατινική Αμερική, η Λαϊκή Δημοκρατίας της Κορέας και τώρα η Κίνα!
Ο Geng Shuang, εκπρόσωπος του υπουργείου των Εξωτερικών του Πεκίνου θέτει προ των ευθυνών του τον Τραμπ και τα γεράκια των ΗΠΑ, του πλασιέ όπλων Μακρόν και της Μέι:! "Καμία μονομερής χρήση βίας δεν είναι κατανοητή κι αποδεκτή απέναντι στη Συρία, αν πρώτα δεν υπάρξει εκτεταμένη και σε βάθος έρευνα για όσα φημολογούνται πως συνέβησαν..."!
Τελικά ο Τραμπ μένει με την αλληλεγγύη του 4ου Ράιχ και της πουλημένης ευρωπαϊκής "αριστεράς"!
Καλά η δεξιά, καλά ο συριζα, καλά τα σούργελα του Σόρος Ανταρσυα, "αντιρατσιστές", "αντιεθνικιστές", αλληλέγγυοι της κονόμας, "φιλάνθρωποι" κι άλλοι παρατρεχάμενοι του Σόρος, εσύ ρε Λαφαζάνη είσαι μανούλα στο παραμύθι... "και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ"! Βάλε κάποιον να μιλάει γενικά και αόριστα περί ειρήνης, δύο ιμπεριαλισμούς και τα γνωστά τοιαύτα, για να μπορείς μετά να λες πως και με τον Άσαντ είσαι...
Απορία... Ρε Λαφαζάνη πως κατορθώνεις να είσαι και με το "Συριακό Κουρδιστάν" και με το "Ιρακινό Κουρδιστάν" κι εναντίον της ιμπεριαλιστικής Ρωσίας κι υπέρ της Ρωσίας και με την κατάληψη στο city plaza και με των Κωνσταντίνου και με τους γκέι, λεσβίες και με τα δικαιώματα των παιδιών εποίκων στην Κύπρο κι εναντίον της κατοχής στην Κύπρο και παέι λέγοντας; Μέγας μαέστρος είσαι αδερφέ μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου