Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 12, 2018

"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε" λένε οι Ρώσοι στη Δυτική συμμαχία,που σχεδιάζει να επιτεθεί στη Συρία...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ioanna Ypsilanti


"Ανοίξαμε και σας περιμένουμε" λένε οι Ρώσοι στη Δυτική συμμαχία,που σχεδιάζει να επιτεθεί στη Συρία, για να τιμωρήσει τον Ασαντ, που "επιτέθηκε με χημικά", στους συμπολίτες του, τη στιγμή, που κερδίζει στον πόλεμο, κατά των τζιχαντιστών!
"Κάθε πύραυλος που θα πυροδοτηθεί, εναντίον της Συρίας, θα καταρριφθεί και θα στοχοποιηθεί η πηγή εκτόξευσης του", δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης στον Λίβανο, Αλεξάντερ Ζασίπκιν.
Σε 8 ώρες λήγει το...τελεσίγραφο του Τραμπ (από τις 9 Απριλίου), αλλά ακόμα δε έχει ανακοινωθεί η απόφαση του επιτελείου του, για το αν "ο Πούτιν θα πληρώσει". "το Ιράν θα πληρώσει" και τίποτα δεν θα εξαιρεθεί" .
ΟΤραμπ απαιτεί, από Γαλλία και Βρετανία άμεση επέμβαση στη Συρία, πριν προλάβουν οι ειδικοί να ερευνήσουν τις καταγγελίες των τζιχαντιστών, που εκπροσωπούν τα "Λευκά Κράνη" και που ήδη στιβάζονται, μετά από συμφωνία με τον Συριακό στρατό, σε λεωφορεία, για να σωθούν, από την Ανατολική Γκούτα.
Η Τερέζα Μέι, προς το παρόν, απαντά στον Τραμπ "όχι τόσο γρήγορα! Οχι χωρίς βάσιμες αποδείξεις!"
"Μαγκωμένος" και ο Μακρόν, που πρότεινε να μην πειραχθούν οι σύμμαχοι της Συρίας, παρά μόνον στόχοι του Συριακού στρατού.
Τα Αμερικανικά ΜΜΕ ανακοινώνουν ποιοι Δημοκρατικοί και ποιοι Ρεπουμπλικάνοι τάσσονται υπέρ της επίθεσης στη Συρία και 8 πλοία του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, "απέπλευσαν, από την Βιρτζίνια, προς την Ανατολική Μεσόγειο με άγνωστο σκοπό"
Σε κάποιο παράλληλο σύμπαν, όπου έχει μετακομίσει πλέον η πραγματικότητα, Ρώσοι ειδικοί ερευνούν τον τόπο της "επίθεσης" και δεν βρίσκουν τίποτα, ενώ η πρόταση στον ΟΗΕ, για αποστολή των ειδικών του "Οργανισμού, για την Απαγόρευση των χημικών Οπλων", για ν΄αποφανθούν τι έχει ή δεν έχει συμβεί, απορρίφθηκε από τις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου