Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 12, 2018

Εσωσε τον γάμο του με Ελληνίδα κάνοντας sex με το ρομπότ «Σαμάνθα»

Τι είναι αυτό που δεν τον ικανοποιεί σεξουαλικά στην γυναίκα του!

Το ρομπότ του σεξ «Σαμάνθα» που δημιούργησαν ο Ισπανός Σέρτζι Σάντος με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του Μαρίτσα Κισαμιτάκη, όπως επιμένει ο Σάντος, έσωσε τον γάμο τους...

...διότι τον ικανοποιεί σεξουαλικά όταν η γυναίκα του δεν έχει όρεξη για σεξ.

«Ο άντρας γενικά θέλει να νιώθει ότι η γυναίκα θέλει απεγνωσμένα να κάνει σεξ μαζί του. Αν νιώθουν ότι η γυναίκα δεν θα το απολαύσει, στους περισσότερους άντρες δεν αρέσει το σεξ και αυτό δημιουργεί πολλά σεξουαλικά προβλήματα» υποστήριξε στο Barcroft TV ο Σάντος.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος θέλει να κάνει σεξ αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, όμως η Κισαμιτάκη δεν έχει την ίδια διάθεση.



«Πολλά ζευγάρια χωρίζουν επειδή δεν κάνουν αρκετό σεξ την κατάλληλη στιγμή, οπότε αν εγώ δεν έκανα σεξ με το ρομπότ θα έπαιρνα διαζύγιο» εξήγησε ο 39χρονος ηλεκτρολόγος μηχανικός.

Η επί 16 χρόνια σύζυγός του υποστήριξε ότι δεν ζηλεύει διότι δεν βλέπει ανταγωνιστικά τη «Σαμάνθα», η οποία έχει τεχνητή νοημοσύνη που της επιτρέπει να έχει διαφορετικές προσωπικότητες στο κρεβάτι και να μετατρέπεται από ντροπαλή παρτενέρ σε νυμφομανή.

Ο Σάντος, όμως, που τώρα θέλει να δημιουργήσει αντρικό ρομπότ του σεξ, υποστηρίζει ότι θα ζηλέψει αν η γυναίκα του αποφασίσει να το χρησιμοποιήσει όταν είναι έτοιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου