Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Απριλίου 11, 2018

Άφησε Μεγάλους Βαθιούς Κύκλους και Έλιωσε Κρυστάλλους από Αλάτι. Κάποιοι ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ (video)



Ο Daniel Vierra αποκαλύπτει στην Linda Moulton Howe, πως πίσω από αυτή την εικόνα με τους πέντε δακτυλίους υπάρχει μία μεγάλη ιστορία την οποία θα
προσπαθήσουμε να την αφηγηθούμε περιληπτικά.



Αυτή η φωτογραφία είναι ουσιαστικά ένα αντίγραφο της αρχικής φωτογραφίας του Daniel Vierra στις 18 Ιανουαρίου 2018 από iPhone που πάρθηκε για λόγους ασφαλείας. Την πρωτότυπη είχε τραβήξει κρυφά ο πατέρας του Daniel στο Cargill Salt Co. στις 28 Αυγούστου 1992.

Το έκανε αυτό ύστερα από την παρουσία άγνωστων ανδρών, προφανώς πρακτόρων, οι οποίοι απαίτησαν από αυτόν, επειδή ήταν ο επιβλέπων επιστάτης στο Cargill Salt, να καταστρέψει το παράξενο μοτίβο. Όταν τους ρώτησε γιατί, δεν έδωσαν εξηγήσεις. Το σχέδιο καταστράφηκε. Αλλά παρότι οι παράξενοι άντρες που ήταν ντυμένοι στα μαύρα, απαγόρευσαν τις φωτογραφικές μηχανές, από όσους μπήκαν στην διαδικασία να καταστρέψουν τους κύκλους, ο πατέρας του Daniel κατάφερε και τράβηξε μία, και την έκρυψε μυστικά .

Παρατηρήστε την φωτογραφία στην επάνω αριστερή γωνία, τις σιδηροδρομικές γραμμές. Αυτό είναι για να πάρετε περίπου μία ιδέα για το μέγεθος των κύκλων. Γύρω στα 50 πόδια διάμετρο (περίπου 15 μέτρα).

Ο πατέρας του Daniel πέθανε το 2016. Μέχρι τότε δεν έδειξε πουθενά και σε κανέναν την φωτογραφία, γιατί φοβόταν μήπως χάσει τη σύνταξη του Cargill.

Τι ήταν αυτό που δημιούργησε τους ομόκεντρους κύκλους; Σύμφωνα με τον ίδιο τον Daniel Vierra και με βάση τα όσα έμαθε, δεν μπορεί να δημιουργήθηκε από ανθρώπινο χέρι. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να το κάνει κάποιος με οποιοδήποτε όχημα. Το έδαφος εκεί είναι σκεπασμένο με σκληρούς κρυστάλλους αλατιού. Θα υπήρχαν ίχνη παντού ολόγυρα.

Δεν είναι καθόλου εύκολο να περπατήσει κάποιος εκεί πέρα. Είναι σαν να περπατάς σε κατεψυγμένο παγωμένο χιόνι. Σκληρό σαν πέτρα. Οι κρύσταλλοι αλάτων είναι μεγάλοι και αιχμηροί. Εάν περπατάς εκεί και πέσεις θα σου σκίσουν το χέρι ή το πόδι κλπ. Δεν είναι αστείο.

Ούτε μπορεί τα δαχτυλίδια να έγιναν από κάποιο φορτηγό ή εκσκαφέα. Οι κύκλοι δεν θα ήταν τόσο τέλειοι και το λιώσιμο του αλατιού δεν θα ήταν τόσο ομοιόμορφο. Γύρω-γύρω θα υπήρχαν ίχνη και, τέλος πάντων, δεν θα υπήρχε λόγος να ζητηθεί η καταστροφή τους.

Οι κύκλοι πρέπει να δημιουργήθηκαν από κάτι πολύ μεγάλο, πραγματικά βαρύ και πάρα πολύ ζεστό που έλιωσε το αλάτι, αλλά που δεν κινήθηκε επάνω στους κρυστάλλους αλατιού ολόγυρα για να φτάσει έως εκεί που άφησε τους κύκλους. Σαν κάτι να προσγειώθηκε.

Ίσως, δεν είναι δύσκολο να φανταστεί ο καθένας μας τι θα μπορούσε να είναι αυτό που ήρθε ουρανοκατέβατο. Γίνεται, όμως, ευκολότερο να καταλάβει κανείς όταν διαπιστώσει ότι στο νότιο άκρο του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο, απέναντι από το Moffett Field, η NASA και η Lockheed είχαν και εξακολουθούν να έχουν, μια μεγάλη αεροδιαστημική εγκατάσταση γνωστή ως NASA Ames Research Center.

Άραγε, αυτό που προσγειώθηκε και άφησε τους πέντε ομόκεντρους κύκλους ήταν κάποιος ιπτάμενος δίσκος που βγήκε μέσα από τις εγκαταστάσεις, βρέθηκε εκεί και προσγειώθηκε εκτάκτως στο αλάτι; Γι’ αυτό οι άντρες με τα μαύρα, εμφανίστηκαν τόσο γρήγορα και άμεσα;

Μήπως ήταν κάποιο εξωγήινο ιπτάμενο διαστημικό όχημα που παρακολουθούσε η NASA και το ανάγκασαν σε προσγείωση;

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ήταν αυτό που άφησε το μυστηριώδες σχέδιο των πέντε δακτυλίων το οποίο επιβλήθηκε να καταστραφεί διότι προφανώς αποτελούσε απόδειξη για κάτι που δεν έπρεπε για κανένα λόγο να μαθευτεί.

Αφήστε μας την γνώμη σας στα σχόλια παρακάτω.

Δείτε και το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου