Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 13, 2018

Υπερωρίες δούλεψε χθες η «γομολάστιχα» στις φιλοκυβερνητικές ιστοσελίδες


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...



Διαβάζουμε σε φιλοκυβερνητική ιστοσελίδα, ρεπορτάζ για το διάγγελμα του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα για την συμφωνία του με τον Σκοπιανό (και, πλέον επίσημα, «Μακεδόνα» ομόλογό του) Ζ.Ζάεφ. Το θέμα είναι κύριο.

Τίτλος: «Τσίπρας: Τηρήσαμε τις κόκκινες γραμμές». Εχει ανέβει στις 21.06. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα «κόπτεται» ότι έχει «υψηλή επισκεψιμότητα».

Εν πάση περιπτώσει εμείς λέμε υποθετικά ότι έχει έστω την… μισή επισκεψιμότητα από το pronews.gr, δηλαδή ότι έχει κάπου 80.000-100.000 αναγνώστες την ημέρα.

Διαβάζουμε το άρθρο και αναζητούμε τα σχόλια: «Σχόλια 0» γράφει ο μετρητής!


Εντάξει, ξέρουμε ότι δεν έχει ούτε καν την μισή επισκεψιμότητα από το pronews.gr (έχει βέβαια δεκαπλάσια κρατική διαφήμιση σε σχέση με το pronews.gr).

Αλλά και 70.000 άτομα να έχει την ημέρα, στο κύριο θέμα τους δεν θα είχε τουλάχιστον 200 σχόλια με τέτοιο περιεχόμενο; Θα είχε!

Τι έχει συμβεί και τέτοια «έρημος σχολίων»; «Γομολάστιχα»!

Και για να πέσει τόση «γομολάστιχα», φαίνεται ότι ούτε ένα σχόλιο δεν ήταν υπέρ της συμφωνίας. Και σβήστηκαν όλα. Τόσο ωραία και προπαντός δημοκρατικά…

Ανάλογη η εικόνα στα περισσότερα φιλοκυβερνητικά σάιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου