Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 07, 2018

Τραγική κατάληξη στην αναζήτηση του 17χρονου Σάμραϊζ Μοχάμαντ που είχε εξαφανιστεί από τις 10 Ιουλίου



Τραγική ήταν η κατάληξη της αναζήτησης του 17χρονου Σάμραϊζ Μοχάμαντ, πακιστανικής καταγωγής, που είχε εξαφανιστεί από τις 10 Ιουλίου από το σπίτι του στο Μενίδι.


Ο έφηβος τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Αφίδναι την ίδια ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνισή του, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το "Χαμόγελο του Παιδιού", το οποίος ενημερώθηκε σήμερα για το τραγικό συμβάν από άτομο του συγγενικού του περιβάλλοντος και τις αστυνομικές αρχές.


Η οργάνωση εξέφρασε τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και παρακαλεί να αφαιρεθεί η φωτογραφία του 17χρονου απ' όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου