Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 14, 2018

Η ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΙΣ 8-9-2018

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Δείτε τη νέα διαφήμιση πρόσκληση για την Μακεδονία στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης στις 8-9-2018 στο Βελλίδειο

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη συμφωνία έκτρωμα που υπέγραψαν Τσίπρας και Κοτζιάς στις Πρέσπες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους Σλάβους.

Αγνοώντας τη φωνή του Ελληνικού λαού, διέγραψαν χιλιάδες χρόνια ιστορίας και παρέδωσαν τον Μέγα Έλληνα στρατηλάτη με μια υπογραφή.

Ήταν η μέρα που δάκρυσε όλη η Ελλάδα και αναστέναξε για άλλη μια φορά βλέποντας τους ανιστόρητους πολιτικούς να πανηγυρίζουν για τα ηλίθια κατορθώματά τους στις Πρέσπες.

Ο Ελληνικός λαός θα θυμίσει σε όλους αυτούς, σε όλα τα τσιράκια των ξένων που νομίζουν ότι έγιναν πολιτικοί με τα ψέματα ότι η Μακεδονία είναι μια, μια και Ελληνική.

Δείτε το βίντεο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου