Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 03, 2018

ΤΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ δύο υπουργών! Τσιρώνης και Αποστόλου σε νέες περιπέτειες...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Giannis Efstathiou

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής "Ανάπτυξης" κύριος Τσιρώνης, από την ώρα που έγινε μέλος (της Κ.Ο.) του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι αποχώρησε από τους... σημερινούς "Οικολόγους Πράσινους". Καθώς ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ανήκει ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σε δυο κόμματα, έστω και συνεργαζόμενα τα τελευταία τριάμισι χρόνια... Το καταλαβαίνουμε όλοι, το απαγορεύουν τα καταστατικά και των 2 κομμάτων, το τονίζει η λογική και η πολιτική ηθική!! Αν και είναι το αυτονόητο, ο ίδιος κάνει πως δεν καταλαβαίνει... Αν και με την πολιτική του ως υπουργός -αλλά κι ως βουλευτής- έχει πάρει διαζύγιο και από τις αρχές της πολιτικής οικολογίας... Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τον έτερο αποστάτη της πολιτικής οικολογίας, βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κύριο Δημαρά...

Το πόσο ΣΥΡΙΖΑίος είναι ο κύριος Τσιρώνης, το δείχνει περίτρανα η παρακάτω ιστορία...

Προχθές του τηλεφώνησε συνάδελφος (γνωρίζω και ποιος/α είναι και το φύλο του/της) για να βγει σε εκπομπή για την πύρινη λαίλαπα... Οχι στον αγαπημένο του SKAI, στον οποίο έχει πιάσει ...στασίδι, ούτε σε κάποιο άλλο "βοθροκάναλο", όπως αρέσκεται να τα αποκαλεί ο κύριος αναπληρωτής, κι ας έχει προσλάβει εδώ και μήνες επικοινωνιολόγο (πάρα πολύ πετυχημένο/η), για να του ανοίξει τις πόρτες στα μέσα ενημέρωσης και να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του...

Πρόκειται για κανάλι που θεωρώ ότι ο ΣΥΡΙΖΑίος αναπληρωτής υπουργός θα αισθανόταν άνετα... Παρά ταύτα, αρνήθηκε να λάβει μέρος στη συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή, λέγοντας στο/στη συνάδελφο: "Εχουμε πάρει απόφαση να μη βγούμε σε κανένα κανάλι, και σε κανένα μέσο ενημέρωσης, στην παρούσα φάση".

Φυσικά τέτοια απόφαση έχουν λάβει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛΛ!!! Οχι οι σημερινοί, εναπομείναντες "Οικολόγοι Πράσινοι"!!! Αλλωστε για τους "ΟΠ" το πρόβλημα είναι πως δεν τους καλούν στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τα άλλα μέσα ενημέρωσης, κι όχι αν θα αποφασίσουν μόνοι τους αν θα βγαίνουν ή όχι... :) Αν τους καλέσουν, προφανώς και θα πάνε τρέχοντας ή και πετώντας... :)

Ο/η συνάδελφος που προαναφέραμε, ακούγοντας την άρνηση του κυρίου Τσιρώνη να βγει στη συγκεκριμένη εκπομπή, αντέτεινε: "Τότε πως βγήκε ο Αποστόλου;;;" (Πρόκειται για τον προϊστάμενο υπουργό του κυρίου Τσιρώνη, με τον οποίο επικοινωνούν -μόνο όταν υπάρχει μεγάλη ανάγκη- μόνο δι' αλληλογραφίας!! Αλλωστε έχει πετύχει -δεν είναι δα και κάτι το δύσκολο- να αποψιλώσει τον αναπληρωτή του, αφήνοντάς τον χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, ενώ το "θάβει" όπου βρεθεί κι όπου σταθεί... Κυρίως στο Μαξίμου και την Κουμουνδούρου...)

Ο κύριος Τσιρώνης μόλις άκουσε ότι βγήκε ο προϊστάμενός του υπουργός κι άσπονδος "σύντροφός" του, τα 'χασε κι απάντησε στο/στη συνάδελφο: "Βγήκε ο Αποστόλου;; Περίμενε τότε να επικοινωνήσω με τον Τζανακόπουλο (τον κυβερνητικό εκπρόσωπο) και θα σου τηλεφωνήσω"!!!

Φαίνεται όμως πως κάποια βλάβη θα είχε το τηλέφωνο του κυρίου Τσιρώνη, και ο/η συνάδελφος ακόμη τον περιμένει στο ακουστικό του/της... :)

Καλά κρασιά!!! :)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου