Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 03, 2018

Αυτοί είναι οι τρεις δράστες που άδειαζαν τα σπίτια ηλικιωμένων - ΦΩΤΟ



Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες τριών ατόμων που διέπρατταν κλοπές, με την μέθοδο της απασχόλησης σε σπίτια ηλικιωμένων.





Οι δράστες συνελήφθησαν έπειτα από αναζητήσεις στην Αγία Παρασκευή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής σε συνεργασία με την ομάδα ΔΙ.ΑΣ, διότι λίγο νωρίτερα προσποιούμενοι τους υπαλλήλους εταιρείας ενέργειας, εισέβαλαν σε σπίτι και αποπειράθηκαν να άρπαξαν τιμαλφή.


Από την έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, εξιχνιάσθηκαν επιπλέον δύο περιπτώσεις.


Συγκεκριμένα πρόκειται για τους:


1. ΜΑΚΡΗ Νικόλαο του Ελευθερίου και της Μαρίας, γεννηθέντα στις 10-7-1989 στην Αθήνα






2. ΣΙΑΜΠΑΝΗ Κωνσταντίνο του Παναγιώτη και της Δωροθέας, γεννηθέντα στις 21-1-1989 στην Αθήνα






3. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ Παναγιώτη αγνώστου πατρός και της Ειρήνης, γεννηθέντα στις 22-1-1996 στην Αθήνα






Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6392023 του Τμήματος Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου