Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 20, 2018

Πού δρούν οι πιο επικίνδυνοι πορτοφολάδες;

Πού δρούν οι πιο επικίνδυνοι πορτοφολάδες;Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Ίσως δεν το φαντάζεσαι, αλλά οι πιο στυγνοί πορτοφολάδες δρουν στην Ευρώπη. Έχουν μάλιστα αγαπημένες πόλεις, όπου βγάζουν
καλό… μεροκάματο, ανάμεσα στις οποίες – δυστυχώς – είναι και μία ελληνική.

Αν λοιπόν ετοιμάζεσαι για ταξίδι στη Βαρκελώνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά και την τσάντα σου καλά φυλαγμένη, γιατί εκεί οι πορτοφολάδες δεν αστειεύονται.

Η πανέμορφη πόλη της Ισπανίας βρίσκεται στην πρώτη θέση του καταλόγου επικινδυνότητας να χάσεις το πορτοφόλι σου, καθώς και άλλα πολύτιμα προσωπικά σου αντικείμενα, και ακολουθούν η Ρώμη, η Πράγα, η Μαδρίτη, το Παρίσι και η Φλωρεντία. Παρεμβάλλεται το Μπουένος Άιρες (εκτός Ευρώπης) και έπονται (ξανά εντός Ευρώπης) το Άμστερνταμ και η Αθήνα. Ο κατάλογος των πρώτων 10 χωρών κλείνει με το Ανόι του Βιετνάμ.

Για όλα τα παραπάνω μας πληροφορεί το TripAdvisor έχοντας τα σχετικά στοιχεία από ταξιδιωτικούς συντάκτες και τουρίστες που έπεσαν θύματα.

Γιατί όμως οι πορτοφολάδες προτιμούν τις συγκεκριμένες πόλεις; Είναι απλό. Διότι διαθέτουν πολυάριθμα αξιοθέατα σε εξωτερικούς χώρους, όπου συγκεντρώνονται εκατοντάδες τουρίστες. Υπάρχει λοιπόν συνωστισμός και μια χαλαρότητα από μέρους των τουριστών, που επικεντρώνονται σε αυτό που βλέπουν και ξεχνούν να ασφαλίσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου