Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 30, 2018

Καθόταν επί 2,5 χρόνια στην… λεκάνη της τουαλέτας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
902 ημέρες! Ή 2,5 χρόνια! Όπως και να το πάρουμε είναι πάρα πολύ καιρός για να κάθεσαι σε μια λεκάνη τουαλέτας...
Η περίεργη αυτή είδηση μας έρχεται από τη Σιγκαπούρη και αφορά την Mee Yan Leong, που καθόταν από τις 25 Μαρτίου του 2009 στην λεκάνη της τουαλέτας της.

Η 58χρονη ισχυρίζεται ότι «ένιωσε μια δύναμη να την κρατάει κάτω», χωρίς να μπορεί ακριβώς να εξηγήσει γιατί αποφάσισε να τρώει, να πίνει και να κοιμάται στην τουαλέτα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η γυναίκα παρέμεινε γυμνή για όλο αυτό το διάστημα και έκανε μπάνιο συνολικά 18 φορές.

Το πιο περίεργο βέβαια της υπόθεσης, είναι ότι ο σύζυγός της Kian Ann Ong και ο γιος τους και δημοσιογράφος Jiing Yih, δεν έκαναν τίποτα για να την σταματήσουν.

Εντέλει, ο σύζυγός της ζήτησε βοήθεια από ένα νοσοκομείο της περιοχής: «Οι γιατροί ήρθαν στο διαμέρισμα, την κράτησαν κάτω, την τύλιξαν με μια πετσέτα και την μετέφεραν στο νοσοκομείο με αναπηρική καρέκλα», σχολίασε ο σύζυγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου