Υλικά συνταγής
4 αυγά
1 μελιτζάνα κομμένη σε ζάρια
1 μανιτάρι κομμένο σε φέτες
½ πιπεριά κόκκινη σε λεπτές φέτες
1 φλιτζ. ρόκα
⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία συνταγής
- Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο τη μελιτζάνα και μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια. Παράλληλα, χτυπάμε καλά τα αυγά.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα χτυπάμε καλά.
- Ανάβουμε το γκρίλ του φούρνου.
- Ρίχνουμε τα αυγά μας στο τηγάνι. Όταν η ομελέτα ξεκολλάει από το τηγάνι, την βγάζουμε από τη φωτιά.
- Βάζουμε το τηγάνι μας στην πάνω σχάρα του φούρνου για 3-4 λεπτά, να πάρει χρώμα από πάνω. (Αν το τηγάνι μας δεν είναι εξ’ ολοκλήρου μεταλλικό, αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα του φούρνου και εκτός το χερούλι του τηγανιού).
- Πλένουμε τη ρόκα και την ανακατεύουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο και αλάτι. Την προσθέτουμε ωμή πάνω από την ομελέτα και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου