Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 05, 2018

"Η εταιρία τηλεπικοινωνιών συνεχίζει να μας ενοχλεί. Ζητούν τα διπλά χρήματα, στέλνουν εξώδικα, βρίζουν και..."

Αποτέλεσμα εικόνας για cytaRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Εχω ξανακανει αλλη μια μια καταγγελια...
προς την cyta
Με αυτο το κειμενο την συνεχιζω λεγοντας πως τις
τελευταιες 15-20 μερες αρχισαν να στελνουν με "ραβασακια" εξωδικα και να ζητουν τα διπλασια χρηματα.

Ενω οταν μας καλει το δικηγορικο γραφειο που εχει αναλαβει την υποθεση με την επωνυμα "ΦΡ. Χ.&ΥΙΟΙ" η τουλαχιστον τετοια συσταση δινει το μηνυμα στον αυτοματο τηλεφωνητη του αριθμου 2177771723, εκτος του οτι καλει σε ωρες κοινης ησυχιας αρχιζουν να μας βριζουν και να μας απειλουν.

Και ενω εμεις τους εξηγουμε οτι δεν εχουμε καμια οφειλη προς την εταιρεια που να εκκρεμει αυτοι το βιολι τους κανονικα.

Παρακαλω η καταγγελια αυτη να αναρτηθει το συντομοτερο δυνατον ετσι ωστε να προφυλαχτουν ολοι και να μην πεσουν θυματα απατης απο αυτην την εταιρεια οπως εμεις.


Αν έχετε και εσείς να μας διηγηθείτε παρόμοια περιστατικά ή θέλετε να μας στείλετε φωτογραφίες και video από τα τρελά και παλαβά , τα περιμένουμε στο e-mail: kataggeilte.blog@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου