Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 24, 2018

Η άλλη πλευρά της Όθρυς.



Όθρυς το βουνό των Τιτάνων.Σε προηγούμενο άρθρο είχαμε αναφερθεί στις νεράιδες με μια δικιά μας προσέγγιση.
Έχοντας ξεκινήσει την έρευνα για το βουνό Όθρυς μια περιοχή με τεράστια ενδιαφέρον θα αναφερθούμε σε δύο περιστατικά πριν πολλά χρόνια στην περιοχή του Νεοχωρακίου Αλμυρού.

Το ένα περιστατικό μαρτυρίες βοσκών που βράδυ είδαν κάποιους να έχουν κατεβάσει το "φεγγάρι και το αρμεγανε" και μην το συνδέσουμε με τις θεωρίες μαγείας.Φαινεται ότι είχαμε προσγείωση ΑΤΙΑ.Το δεύτερο περιστατικό στην περιοχή "κοτζιατζια" απέναντι από τον ναό της Αθηνάς αρχαία Ιτωνία εμφανίζονταν ένα φως που πετούσε.
Και να μην ξεχνάμε ότι στο Όρος Όθρυς υπάρχει πύλη χωροχρόνου.

Η έρευνα συνεχίζεται......

alosnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου