Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων-Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της .

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2018

Τι απέγινε τελικά ο βάτραχος που βρέθηκε μέσα στη συσκευασμένη σαλάτα (φώτο)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...Συνεχίζει να αποτελεί θέμα συζήτησης στα social media και να κάνει το γύρο του Διαδικτύου ο βάτραχος που βρέθηκε μέσα στη συσκευασμένη σαλάτα των σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος», με την εταιρεία να παραδέχεται το γεγονός με επίσημη ανακοίνωσή της.

Βάτραχος σε σαλάτα: Το χρονικό

Ειδικότερα, η φωτογραφία με τον βάτραχο μέσα στη σαλάτα δημοσιεύτηκε αρχικά στα social media την Τρίτη το απόγευμα και πολύ γρήγορα έγινε viral, με χρήστες να την κοινοποιούν και αναδημοσιεύουν.

Βέβαια, επειδή στο Διαδίκτυο και ειδικά στα social media δημοσιεύονται κάθε μέρα… τέρατα η φωτογραφία αντιμετωπίστηκε από τους περισσότερους με επιφύλαξη ότι πιθανόν να έχουμε μια ακόμη περίπτωση fake news καθώς φαινόταν απίστευτο να βρέθηκε βάτραχος μέσα σε συσκευασμένη σαλάτα…Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ο επίσημος λογαριασμός του ΑΒ Βασιλόπουλος στο Facebook απάντησε σε ένα σχόλιο χρήστη με τη φωτογραφία, αναφέροντας τα εξής:


«…θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το συμβάν όντως συνέβη σε κατάστημά μας και έχει μπει στη διαδικασία Red Bag (διαδικασία ποιοτικού ελέγχου προϊόντων). Ο προμηθευτής μας έχει ενημερωθεί σχετικά με το γεγονός και έχει λάβει ήδη τις κατάλληλες ενέργειες και έχει δεσμευτεί ώστε να μην ξανασυμβεί αντίστοιχο γεγονός στο μέλλον. Ως ΑΒ παρακολουθούμε στενά το θέμα με στόχο να διασφαλίζουμε κάθε μέρα την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας».Τελικά την Τετάρτη το απόγευμα ο ΑΒ Βασιλόπουλος πήρε επισήμως θέση με σχετική ανακοίνωση:

«Το θέμα που αφορά τη σαλάτα ΑΒ μέσα στην οποία βρέθηκε ζωντανό βατραχάκι, είναι ένα γεγονός που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, κυρίως λόγω της πιστοποιημένης παραγωγικής διαδικασίας, αλλά και των αυστηρών ποιοτικών ελέγχων που ακολουθούνται. Από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε είμαστε σε συνεχή επαφή με τον προμηθευτή μας, ο οποίος διερευνά το θέμα από την πλευρά του και έχει προχωρήσει ήδη στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να διασφαλιστεί πλήρως ότι δε θα υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό στο μέλλον».

Παρέμεινε ζωντανός μέχρι που απελευθερώθηκε

Τέλος, όσον αφορά στην απορία που έχουν πολλοί, δηλαδή τι απέγινε ο βάτραχος και αν ζει ή πέθανε, σύμφωνα πληροφορίες από τον ΑΒ Βασιλόπουλο, ο βάτραχος παρέμεινε ζωντανός για αρκετές ώρες συσκευασμένος και πλέον έχει απελευθερωθεί και έχει επιστρέψει στην φύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου