Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 17, 2018

Καταγγελία για τη χρήση φορμόλης στις ιχθυοκαλλιέργειες

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Λοβερδος Στελακατος Χρηστος

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ιχθυολόγος Χρήστος Λοβέρδος Στελακάτος δικάσθηκε γιατί μηνύθηκε από την εταιρεία ιχθυοκαλλιέργειας στην οποία εργαζόταν για συκοφαντική δυσφήμηση και διαφυγόντα κέρδη. Ο ιχθυολόγος είχε καταγγείλει με δημοσιεύματα το τεράστιο έγκλημα που συντελείται στις ελληνικές θάλασσες και τα ποτάμια από όλες τις εταιρίες ιχθυοκαλλιεργειών στην Ελλάδα, το οποίο λέγεται χρήση ΦΟΡΜΟΛΗΣ.

Σε νέο κείμενό του ο ιχθυολόγος αναφέρει τα εξής:

«ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΤΙΣ 4 ΤΟΥ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΟΥ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΤΙΣ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙΣ ΣΠΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΔΗΜΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΤΟΞΙΚΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΔΥΣΦΗΜΙΣΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ και ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΠΑΓΩΓΕΑΣ.
Είναι η κλασική τακτική, όποιος σηκώνει κεφάλι και δεν προσκυνάει αφεντικά και δεν συγκαλύπτει εγκλήματα να προσπαθούν να τον αποδομήσουν σαν χαρακτήρα και να τον παρουσιάσουν σαν επικίνδυνο για την κοινωνία.

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι η απαγόρευση στο να δημοσιοποιώ σχετικά στοιχεία και αν το κάνω να δέχομαι για κάθε ένα παράπτωμα 500 ευρώ πρόστιμο και τρίμηνη φυλάκιση, ενώ το δικαστήριο δεν δέχτηκε τα περί γκάγκστερ και απαγωγής. Ουσιαστικά σκοπός αυτού του δικαστηρίου που έκαναν εναντίον μου, ήταν να φιμωθώ και να αρχίσουν να με εξοντώνουν οικονομικά και ηθικά. Η απόφαση μου ανακοινώθηκε Νοέμβρη και μετά από λίγο μου ήρθε νέο δικαστήριο περί απειλών απαγωγής γραμματέως.
Όταν ήμουν 18 χρονών και σπούδασα ιχθυολόγος δεν ήξερα ότι για να πας μπροστά πρέπει να σπουδάσεις κάθαρμα!
ΞΑΝΑΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΝΩΝ ΦΟΡΜΟΛΗΣ ΣΤΑ ΨΑΡΙΑ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΚΑΙ ΑΕΡΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ DEAL ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΒΟΜΒΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ
ΔΕΝ ΜΕ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ
ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ – ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΑΩ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΩ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΦΟΡΜΟΛΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΙ ΕΙΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ.

Η μακροχρόνια έκθεση στη φορμαλδεΰδη έχει συσχετισθεί με αυξανόμενη πιθανότητα εμφάνισης ρινικού καρκίνου και καρκίνου των ιγμόρειων, ρινο- και στοματοφαρυγγικού καρκίνου, και καρκίνου των πνευμόνων στον άνθρωπο. Πειράματα σε ζώα αποδεικνύουν τη σχέση μεταξύ ρινικού καρκίνου σε αρουραίους και στην έκθεσή τους σε φορμαλδεΰδη. Οι συγκλίνουσες ενδείξεις
καρκινογένεσης περιλαμβάνουν δέσμευση DNA, γονοτοξικότητα σε βραχυπρόθεσμες δοκιμές, και κυτταροτοξικές αλλαγές στα κύτταρα του οργάνου-στόχου που υποδηλώνουν προνεοπλασματικές αλλαγές.

Η Φορμαλδεΰδη είναι μια πλήρως καρκινογόνος ουσία και εμφανίζεται να ασκεί επίδραση σε τουλάχιστον δύο στάδια της διαδικασίας καρκινογένεσης.athens.indymedia.org
artinews.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΣΤΕΛΑΚΑΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ»

ΠΡΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΒΑΘΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ

Στις 19/10 ενημερώθηκα απο την ελληνική δικαιοσύνη οτι καταδικάστηκα σε δέκα χρόνια φυλάκιση, (κατα συγχώνευση 7), για δύο πλημμελήματα ΧΩΡΙΣ δικαίωμα έφεσης και αναστολής, απο ψευδή μηνυση της γραμματέας της Ανδρομέδας Ιχθυοκαλλιέργειες.


Μια απόφαση ανήκουστη στα δικαστικά χρονικά, περαν ακομα και των ιδιων των νόμων τους (!!), γιατι βρήκα τη δύναμη να καταγγείλω τους τονους καρκίνου και την καταστροφή της φύσης και των ειδών της απο πολυεθνικές εταιρίες, τους ντόπιους συνενόχους τους και τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό που εχει εκφυλιστεί για το χρήμα.

-Πληρωμένα τρολ , αλλο ένα καρκίνωμα της κοινωνίας μας , με βγαζουν ψέυτη, οτι δήθεν δεν υπάρχει σφραγίδα στο χαρτί της απόφασης, ενώ ήδη έχουν τοποθετηθεί δημόσια και οι δικηγόροι μου.

-Νομικοί της χώρας λένε οτι δεν υπάρχει περίπτωση να έχει βγεί μια τέτοια απόφαση (10 χρονια φυλακή για πλημμελήματα).

Παραθέτω δημόσια τα επίσημα έγγραφα με την απόφαση της ποινης και την επισημη σφραγίδα της αστικής δικαιοσύνης, το έγγραφο για την μη εκτέλεση της ποινής και το έγγραφο της έφεσης για το δικαστήριο αυτό, οπου δικαζομαι στις
12/12/18

Προς όλο το πολιτικό, δικαστικό και παρακρατικό σύστημα έχω να δηλώσω ακομα μια φορά τα εξής :
Η γνώση , η αλήθεια και η ελευθερία του λόγου ΔΕΝ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ.

Υ.Γ Και συμβαίνει επισης το εξης ανηκουστο : Το σκεπτικο της αποφασης ΑΚΟΜΑ δεν εχει καθαρογραφεί. Με ποιο δικαίωμα;;





.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου