Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 11, 2019

Υποψήφιοι 3Κ κατά πάντων: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, κατασκήνωση στο ΑΣΕΠ & καταλήψεις υπουργείων (φωτο)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σειρά κινητοποιήσεων και διαμαρτυριών προγραμματίζουν οι υποψήφιοι της προκήρυξης 3Κ, οι οποίοι, με αναρτήσεις τους στα social media, μετά και την επίθεση Χαρίτση στο
ΑΣΕΠ, επιτίθενται κατά πάντων για την μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση των οριστικών πινάκων από την Ανεξάρτητη Αρχή. Υπενθυμίζουν,δε, ότι με βάση τις δηλώσεις υπουργών της κυβέρνησης αλλά και την ίδια την Ανεξάρτητη Αρχή, οι οριστικοί πίνακες επρόκειτο αρχικά να ανακοινωθούν στις 30 Νοεμβρίου και στη συνέχεια στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ η τελευταία ημερομηνία που έχει δοθεί στους υποψηφίους είναι αυτή της 31ης Ιανουαρίου 2019.

Γι’ αυτό και οι υποψήφιοι θεωρούν ότι τους εμπαίζουν και:

-Ξεκινούν από σήμερα τηλεφωνική «επίθεση» στο τηλεφωνικό κέντρο του ΑΣΕΠ



-Προγραμματίζουν δύο συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά στα γραφεία του ΑΣΕΠ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (σ.σ. προτάσεις υπάρχουν και για άλλες πόλεις, όπως το Ηράκλειο Κρήτης) την Τρίτη 15 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί. Πρόκειται για την ημέρα που, με βάση τις πηγές της Ανεξάρτητης Αρχής που μίλησαν στην aftodioikisi.gr, θα έχουμε την ανακοίνωση της τελικής ημερoμηνίας που θα δοθούν στη δημοσιότητα οι οριστικοί πίνακες της προκήρυξης 3Κ.



Μάλιστα, υπάρχουν προτάσεις να στηθούν σκηνές μπροστά στα γραφεία του ΑΣΕΠ, προκειμένου να ασκηθεί πίεση στην Ανεξάρτητη Αρχή αλλά και να προχωρήσουν σε καταλήψεις των υπουργείων Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης: «Αν δεν κατασκηνώσουμε έξω από τον ΑΣΕΠ μέχρι να ανακοινώσουν τα Τελικά Αποτελέσματα ..δεν πρόκειται Να ΤΑ Βγάλουν !!! Πλησιάζουν Εκλογές και οι προσλήψεις για ΤΡΕΙΣ Μήνες ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ !!! ΑΝ βγει η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΜΕ Ποτέ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ Απολύσουν …!!! Η πάλη πρέπει να σκληραίνει Καθημερινά !!! ΧΡΟΝΟΣ δεν υπάρχει !!! είναι σε βάρος μας !!! Πρέπει να σκληρύνουμε την Στάση ΜΑΣ ΜΕ Καταλήψεις Των Αρμοδίων Υπουργείων και ΑΣΕΠ !!! αλλιώς τον αγώνα θα τον χάσουμε αν πάμε με ήπια μέσα… Θυμηθείτε Τις Καθαρίστριες Τού ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Εργαζόμενους ΤΗΣ ΕΡΤ !!!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στις σελίδες των υποψηφίων στα social media.






«Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στον εμπαιγμό και την κοροϊδία», αναφέρουν άλλοι υποψήφιοι, ενώ συνάδελφοί τους προσθέτουν: «Παιδιά αυτοί παίζουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας κι εμείς τους ακούμε ισχύει πλέον η παροιμία όπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει».

«Πρώτο ψέμα: Κος Σκουρλέτης, Δεύτερο ψέμα: Κος Χαρίτσης. Για να μην τριτώσει το κακό με την Κα Ξενογιανακοπούλου που υποσχέθηκε μέχρι τέλος του τρέχοντος μηνός έκδοση αποτελεσμάτων, αύριο όλοι μας για το κοινό μας καλό τηλεφωνικό πόλεμο στα γραφεία του ΑΣΕΠ για μία σαφέστατη πολύ περισσότερο δε έγγραφη ενημέρωση για αποτελέσματα μέχρι 15 /1/2019 (για να είμαστε εντός χρονοδιαγράμματος εκλογών – ακύρωσης)», αναφέρουν άλλοι υποψήφιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου