Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 10, 2019

Πέντε καλλονές Ελληνίδες τραγουδίστριες που γνωρίζουν μόνο όσοι ανήκουν στα βαθιά μπουζούκια (φωτο – βίντεο)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Μπορεί να μην φιγουράρουν στις αφίσες των μεγαλύτερων νυχτερινών κέντρων της πρωτεύουσας, το φανατικό τους κοινό, όμως, το έχουν αποκτήσει και με το παραπάνω.

Οι γυναίκες αυτές τραγουδούν χρόνια ολόκληρα στις πιο αυθεντικά λαϊκές πίστες, με τις ίδιες να αποδεικνύουν πως δεν χρειάζεται να εμφανίζεσαι καθημερινά σε κάμερες και κανάλια για να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.
Αναρωτιέσαι αν έγιναν ποτέ πρώτο όνομα; Κάποιες ναι, τα κατάφεραν. Σε πίστες μικρότερου βεληνεκούς όμως. Έχουν συνεργαστεί με τα πιο «βαριά» ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, με τις συνεργασίες τους να είναι μία και μία.
Είναι πέντε, είναι γοητευτικές, έχουν το κοινό τους.
Ώρα να τις γνωρίσεις κι σύ (αν τις ξέρει ήδη δηλαδή…).
Έλενα Γκρέκου
Η διασημότερη της παρέας. Εδώ που τα λέμε, το όνομα της Έλενας Γκρέκου παραείναι γνωστό για να βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα, θα δικαιολογηθούμε, όμως, λέγοντας πως δεν την είδαμε ποτέ στις πολύ μεγάλες αθηναϊκές πίστες. Ήταν, βλέπεις, ανέκαθεν παιδί του βαρύ λαϊκού.
Πρόσφατα έκανε κι ένα τηλεοπτικό πέρασμα, από τη «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου συγκεκριμένα, στον ρόλο της πόρvης. Δεν τα πήγε κι άσχημα ομολογουμένως.
Το κοινό της, πάντως, την προτιμά με το μικρόφωνο στο χέρι…
Γιούλη Τάσσου
Τι να πει κανείς γι’ αυτό το κορίτσι. Έχει παραδεχτεί πως πάλεψε πολύ για να αποκτήσει τη σημερινή της εικόνα χάνοντας 60 κιλά, καταφέρνοντας να αποτελέσει τελικά τη φιγούρα που αγαπούν οι πίστες. Τη φωνή την είχε εξαρχής. Για τους επιχειρηματίες, το «πακέτο» ήταν που υστερούσε.
Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σχέση της με τον Νίκο Μακρόπουλο, η οποία συμπλήρωσε αισίως 7 χρόνια. Η Γιούλη εμφανίζεται συχνά στο πλευρό του αγαπημένου της τόσο σε νυχτερινά κέντρα όσο και σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως λόγου χάρη στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
Εδώ που τα λέμε, μπορεί να μην έχει γίνει πρώτο όνομα, είναι όμως… το κάτι άλλο!
Eύα Μιλλή
Στα ‘20s έκανε το απόλυτο μπαμ με δύο επιτυχίες που ακούστηκαν παντού. Ποιος ξεχνά το «Κάψτε τα όλα» και το «Αναπολώ»; Η Εύα Μιλλή, ωστόσο, ουδέποτε μεγαλοπιάστηκε και προτίμησε τα μικρά, καθαρά λαϊκά νυχτερινά κέντρα όπου τη βρίσκεις μέχρι σήμερα, με πιο ροκ στυλ μεν, ατόφια λαϊκή φωνή δε.
Αυτή τη σεζόν τραγουδά στο πλευρό του Χρήστου Πάζη και του Soti Βολάνη στο «Συγγρού Live».
Έλενα Μεταξά
Οι τακτικοί θαμώνες των «Empati North» και «Caramela LIVE Stage» τη γνωρίζουν σίγουρα. Πληθωρική και με τη λαϊκή της φωνή να της έχει ανοίξει τις πόρτες στα πιο σκληροπυρηνικά μπουζούκια της πόλης, απήλαυσε τον θαυμασμό χιλιάδων ανδρών.
Έχει δουλέψει στα περισσότερα νυχτερινά κέντρα της λεωφόρου Συγγρού, με το όνομά της να έχει άρρηκτα συνδεθεί με τις συγκεκριμένες πίστες.
Μαρία Εγγλέζου
Το «καλό παιδί» της νύχτας και πρώην σύζυγος του Μιχάλη Ιατρόπουλου. Η Μαρία Εγγλέζου έχει το δικό της φανατικό κοινό και ουδέποτε κανείς αμφισβήτησε τις φωνητικές της ικανότητες.
Έκανε κι ένα πέρασμα από το «The Voice» επί εποχές ΑΝΤ1, με την πορεία της να είναι καλή. Μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί στο πλευρό των μεγαλύτερων ονομάτων της πίστας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου