Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 21, 2019

ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΛΥΚΑΙΝΑ (ΛΗΤΩ)

Όλοι μας γίναμε μάρτυρες σήμερα για ακόμη μια φορά πως κατανοεί την λέξη δημοκρατία η κυβέρνηση του σύριζα.
Σε ένα ειρηνικό συλλαλητήριο απάντησε με προσπάθειες παρεμπόδισης των ανθρώπων που ήθελαν να πάνε ,όπου μπορούσε στα διόδια ,στο Μετρό. επιθέσεις παρακρατικών που δεν εμπόδισε η αστυνομία σε άτομα που πήγαιναν στο συλλαλητήριο κ το κρεσέντο η ρίψη χημικών ληγμένων εδώ κ 2 χρόνια τα οποία είναι επικίνδυνα για την δημόσια υγεία αδιαφορώντας για τα παιδιά κ τους ηλικιωμένους που είναι πιο ευαίσθητοι σε τέτοιου είδους ''περιποίηση ''.

Με την δικαιολογία απώθησης ελάχιστων μπαχαλάκηδων ΄''επνιξαν'' στα χημικά τον κόσμο που πήγε να διαδηλώσει ειρηνικά την αντίθεσή του στο ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Η πράξη της αστυνομίας δεν έγινε ξεκάρφωτα ,υπήρξε εντολή άνωθεν να διαλυθεί πάση θυσία το συλλαλητήριο κ ήθελαν κ νεκρούς αυτό έδειξε η συμπεριφορά τους.


Τους ενοχλεί η αντίσταση του Ελληνικού λαού στην διετεταγμένη υπηρεσία τους όχι ότι τους ενοχλεί κάτι τέτοιο.


Είναι αναίσθητοι κυνικοί τίποτα δεν τους αγγίζει ,έτσι δείχνουν ,αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες τρέμουν γιατί η ώρα να τσακιστούν να φύγουν πλησιάζει κ τρελλαίνονται.


Καλόμαθαν στην εξουσία κ ότι αυτή αποφέρει ,νοιώθουν ότι θα την χάσουν ,ξέρουν ότι θα την χάσουν κ λυσσάνε σαν τα σκυλιά που τα κτύπησε η λύσσα


Για αυτό θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση Εύκολα δεν θα τσακιστούν να το ξέρετε Ο αγώνας δεν τελείωσε αυτό μην το ξεχνάτε


Δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι είναι Καμόρα Θα πρέπει να τους γίνει γνωστό με όλους τους τρόπους ότι θα πληρώσουν για όλα


ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΜΟΣ Κ ΤΑΞΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Κ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .


Καλή λευτεριά σε όλους μας κ προπάντων στην πατρίδα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου