Γίνε και εσύ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ-ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ του kataggeilte.blog στείλε και εσύ το άρθρο σου,με την φωτογραφία η το βίντεο που θέλεις και δεστο στην ροή των άρθρων του ----Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων-Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες των συνεργατών της .

Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019

Οi αμαζόνες της Συρίας και οι θηλυπρεπείς άνδρες

Γράφει η Ειρήνη Κομνηνού*

Η Ελευθερια και η αξιοπρεπεια ειναι τα ιεροτερα και σπουδαιοτερα ανθρωπινα κεκτημενα.

Δεν δινονται απλοχερα απο κανεναν θελει πολλους αγωνες.


Οι δυο αυτες πανανθρωπινες αξιες ειναι δημιουργηματα των αρχαιων Ελληνων.


Τις διδαχες των Φιλοσοφων που με την σκέψη και το έργο τους χάραξαν βαθιά την ιστορία του Πολιτισμού και επέδρασαν στη διαμόρφωσή του χιλιάδες χρόνια μετά την εποχή τους, ξεχωριζει ως ο ποιο σημαντικος ανάμεσα σε ολους αυτούς ο υπατος των Φιλοσοφων ο Πλάτωνας.

Στο έργο του συναντάμε τις ηθικες-φιλοσοφικες του διδασκαλιες για την ζωή, τον άνθρωπο, την ηθική, την γεναιοτητα, την τιμιοτητα και την Ισοτητα των δυο Φυλων κλπ .Ο Πλάτωνας δίνει μέσα απο την Πολιτεία του, στiς γυναικες θεσεις που είναι ισάξιες με αυτες των Ανδρων.Διδαξε ότι οι γυναίκες μπορούν να κυβερνήσουν εξίσου καλά με τους άντρες, επειδή η σωφροσύνη, η λογική, η ανδρεία, η αρετή δεν είναι θέμα φύλου, αλλά ψυχής, εκπαίδευσης και μόρφωσης.
Ενδεικτικα ανεφερε ότι μία πολιτεία που δεν δίνει παιδεία στις γυναίκες της, μοιάζει με τον άνθρωπο που δεν εξασκεί και δε γυμνάζει παρά μονάχα το δεξί του χέρι.Το Πλατωνικό εκπαιδευτικο ιδεώδες στηρίζεται στην ισότιμστην παιδεiα και στην πνευματική κατάρτιση των ατόμων αλλά και την ηθική διάπλασή τους που διαμορφώνεται από το ιδεώδες της ανδρείας, της τιμής, του σεβασμού και αφοσίωσης στην πατρίδα, και την υπακοή στους νόμους.
Τότε μόνο η Πολιτεία λειτουργεί ως αρωγός της κοινωνικής ευδαιμονίας ενώ οι άνθρωποι δεν πέφτουν θύματα της κακοδαιμονίας ένεκα της αμάθειάς τους.
Η ΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΘΕΙΑ
Βασικοί στόχοι στο Πλατωνικό εκπαιδευτικό σύστημα είναι η ύπαρξη δημόσιας εκπαίδευσης.
Η κοινή εκπαίδευση για άνδρες και γυναίκες, με σκοπο την ισότητα των δύο φύλων σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, η διαμόρφωση ακμαίου πνεύματος αλλά και σώματος , η ηθική αναμόρφωση του πολίτη ενισχύοντας μέσα του τις αρετές της δικαιοσύνης, δηλαδή τη σοφία, την ανδρεία και τη σωφροσύνη, καθώς και η απομάκρυνση από κάθε είδους μονομέρεια.ΚΟΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΔΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ.
Στην Συρια γνωριζουν εδω και αιωνες την αξια του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου.
Οποιος δεν γνωριζει Πλατωνα και Αριστοτελη δεν μπορει να εισαχθει στα πανεπιστημια της Συριας.
Για αυτο στην πιο κρισιμη στιγμη για το μελλον της χωρας οι Συριοι με στηριγμα τον Πλατωνα επιβιωσαν ως εθνος.

Ειναι ευλογiα που εμεiς οi γυναiκες στηρiζουμε τον πλανητη σε ολους τους τομεiς και δεν αναμενουμε τiποτα απο τους θηλυκοποιημενους "ανδρες" αυτου του πλανητη.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΗΡΩΙΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ.
Εαν περίμεναν οi γυναiκες απο τους άλλους "ανδρες" που εφυγαν απο την πατριδα τους, τωρα δεν θα υπήρχε πια η Συρία.
Διαχρονiκα ολα τα εθνη επιβιώνουν στους πολεμους λογω των Ηρωων και όχι εξατiας των δειλων που εγκαταλείπουν τις χωρες τους ερμαιο στα χερια των εισβολέων κρυμμένοι πίσω από την ιδiοτητα του πρόσφυγα.Το μήνυμα των ισχυρων που στηριζουν αυτες τις πρακτiκες εiναι ξεκαθαρο.
Να μην διστασουμε να στρεψουμε την πλάτη στους δικους μας ανθρωπους και να φυγουμε απο τις χώρες μας σε καιρο πολεμου.


Μην πολεμήσετε. Φύγετε ως πρόσφυγες σε αλλα μερη.

Με το βλέμμα στραμενο στο ενδοξο παρελθον κοιταξτε, σημερα κάποιους από τους αληθινούς υπερασπιστές της Συρίας.Ειναι οι Αμαζόνες της Συρiας, οι Αλλαουΐτισες και oi Χριστιανές.

Aν λοιπον σας εχει απομεiνει μια στάλα ανδρισμός,
νοιώστε λίγη ντροπή απέναντί στις Ηρωιδες γυναικες της Συρiας και γίνεται αυτό που ήταν και οι προγονοι μας.
Άνδρες, Αγωνιστες, Πολεμιστες.

Να εχετε παντοτε ως παραδειγμα της Συριες οι οποiες

αγάπησαν αρκετά την πατρίδα τους, την Συρία ώστε να δώσουν τις ζωες τους για αυτήν.Οι γυναικαρες της Συριας, αδιαφορώντας αν θα πεθάνουν, αν θα μείνουν ανάπηρες, η αν θα ζησουν μέσα στην φτώχεια αγωνιζονται-πολεμουν.Δεν δεχονται να παραδώσουν την γη τους σε κανεναν ξένο εισβολέα.
Δεν εφυγαν στην Ευρωπη για να εκδιδονται οπως εκαναν οι γυναικες αλλων χωρων σε περiοδους oικονομικης κρiσεως.

Πολλοί άνδρες σήμερα βιώνουν, εν αγνοία τους, μια ορμονική μεταβολή που επηρεάζει την ορμονική ισορροπία τους και αρχίζει να τους δημιουργεί προβλήματα υγείας, παρόμοια με αυτά που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες!

Η θηλυκοποίησης των "άνδρων*.

Όταν μιλάμε για θηλυκοποίηση του άνδρα αναφερόμαστε στην αύξηση που παρουσιάζουν στον οργανισμό του ορισμένες χημικές ουσίες οι οποίες οδηγουν στην θηλυπρεπεια..
Το περιοδικό «Science» δημοσίευσε μελέτη που αποδείκνυε ότι η επίδραση ορισμένων χημικών μπορεί να έχει αντίκτυπο ακόμη και σε τέσσερις γενεές αρσενικών – κάτι που πιθανώς εξηγεί την πτώση που εμφανίζει η ανδρική γονιμότητα τα τελευταία 50 χρόνια.
Μια δεύτερη μελέτη, από το Πανεπιστήμιο του Έσσεν, κατέδειξε ότι οι φθαλάτες (χημικές ουσίες που εντοπίζονται σε καλλυντικά και πλαστικά προϊόντα) ευθυνονται για την θηλυκοποίηση των αρσενικών εμβρύων.Μια τρίτη μελέτη, η οποία στηρίχτηκε στην παρατήρηση πειραματοζώων, κατέληξε στη θεωρία ότι η θηλυκοποίηση του περιβάλλοντος μπορεί να επηρεάσει και τον ψυχισμό, άρα και τη σεξουαλική συμπεριφορά του άνδρα. Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή με τα ψευδο-οιστρογόνα (oestrogelike), τόσο θα μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλλο, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά των ανδρών να παρουσιάζει ομοφυλοφιλικά στοιχεία.

Μια τέταρτη έρευνα- ευρωπαϊκου επιπεδου σε δείγμα 700 ανδρών- έδειξε ότι το γνωστό μας βιομηχανικό κλοφέν προκαλεί σημαντικές βλάβες τόσο στην ποσότητα όσο και στην ποιότητα του σπέρματος των ανδρών.

Λιπάσματα κι εντομοκτόνα συμβαλλουν στην θηλυκοποιηση.

Η μεταφορά τους από τον αέρα, αλλά και η είσοδός του στους υδροφόρους ορίζοντες και τη διατροφική αλυσίδα, εξηγεί γιατί καταγράφονται όλο και περισσότερες δυσπλασίες γεννητικών οργάνων σε αρσενικά παιδιά.

Οι Ευρωπαϊοι δεν έχουν την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση,εiτε εiρηνικα εiτε δυναμικα.
Εχουν αδυναμια να αγωνιστουν δεν εχουν πιστη, διαθεση για ζωη, δημιουργiα και εξελιξη.
Δεν υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των υπευθυνων.Αντίθετα υπάρχει μία μαλθακότητα-αδιαφορiα, μια τρομερη παρακμη του πληθυσμού, που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ευρωπαϊκης ταυτότητας .Χρεαιζομαστε Άνδρες. Βιολογικά να είναι 100% αρσενικοι καi αγωνιστές. Ισχυρότεροι. Ταχύτεροι. Οι ανδρες Εχουν μια βαριά ευθύνη επάνω στους ώμους τους.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝA ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ

"ΑΝΔΡΙΚΟΥ" ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ;
Δειλοί που κρύβονται πίσω από αξιολύπητες δικαιολογίες και αποδεχονται ακομη και τους βiασμους των γυναικων τους.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ
Η Ειρήνη Κομνηνού ειναι γυμνάστρια-Personal Trainer καi απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας.


(contact : irenekomnenou@gmail.com)Οι γυναίκες προτιμούν τους θηλυπρεπείς άντρες. Νέα ανατρεπτική ...

https://www.govastileto.gr/psychologia/sxeseis/οι-γυναίκες-προτιμούν-τους-θηλυπρεπε/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου