Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 11, 2019

Ο φρυγικός "θεός" Σαβάζιος-Διόνυσος και oι Μαινάδες


Γράφει η Ειρήνη Κομνηνού*


Στον παγανισμό η αμαρτία και κάθε ηθική εκτροπή προερχοταν απο την παγανιστική θρησκευτική πίστη.





Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν "θεότητες" - προστάτες των ανθρωπίνων παθών, όπως της εκδίκησης, του μίσους, του φόνου, της απάτης, του ψεύδους, της κλοπής, της ατιμίας, της πορνείας, της μοιχείας, της αχαλίνωτης ερωτικής λαγνείας, των σεξουαλικών οργίων, της μέθης,  κλπ.



Στην αρχαία Ελλάδα, όλοι οι «θεοί» αντιπροσώπευαν τα ανθρώπινα πάθη.



Όμως οταν εισήχθη στην Ελλάδα τον 8ο π.Χ. αιώνα ο φρυγικός "θεός" των οργίων Ο Σαβάζιος, μέσω της Θράκης, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσος ή Βάκχος, συμπεριέλαβε στiς αρμοδιότητες την προστασία όλων των ανθρωπίνων παθών.


Ολους εκείνους τους αιωνες η βία άγγιξε τα όρια της γενοκτονίας, που άσκησαν οι φiλοι του Διονύσου   προκειμένου να επιβάλουν τη λατρεία του στον Ελλαδικό χώρο.


Μεταξύ άλλων το ακραίο μυστικιστικό κίνημα του ορφισμού προήλθε  μέσα από την Διονυσιακή λατρεία η οποiα βύθισε την Ελλάδα σε απερίγραπτη κατάσταση δεισιδαιμονίας και παρακμής.


Ο βασικός χαρακτήρας και σημαντικο στοιχείο του νέου "θεού"  ήταν τα
τρομερα όργια, το χυδαίο σεξ, οι πάσης φύσεως ηθικές παρεκτροπές, η παθολογική έκσταση μέχρι του σημείου της ωμοφαγίας ζωντανών ζώων ή και ανθρώπων.


Το διονυσιακό πνεύμα επιβλήθηκε και εκτόπισε το Απολλώνιο πνεύμα, δηλαδή το μέτρο και τη νηφαλιότητα.  Δεν είναι τυχαίο ότι η Διονυσιακή λατρεία επιβλήθηκε από απολυταρχικά καθεστώτα, όπως εκείνο των Πεισιστρατιδών τον 6ο π.Χ. αιώνα στην Αθήνα, ως στροφή των λαϊκών μαζών στον ηδονισμό, τις ηθικές ελευθεριότητες και τη μέθη, προκειμένου να μη διαμαρτύρονται για την πολιτική καταπίεση.

Τρομερη γενοκτονία προξενησαν για αιώνες στην Ελλάδα οι λατρεις του φρυγικου δαιμονα Σαβαζιου, ο οποίος μετονομάστηκε σε Διόνυσος και υιοθετήθηκε ως γιος του Δία !!!

Η οργιαστικη Διονυσιακη λατρεια, αναμειχτηκε με αλλα τοπικα εωσφορικα στοιχεια, οπου δημιουργηθηκε ο ορφισμος, μια νεα θρησκεια, η οποια άρχισε να εξαπλωνεται σε ολη την Ελλαδα, από τον 8ο π. Χ. αιωνα.

Οι φανατικοι λατρεις του φρυγικου δαιμονα των οργίων και της κραιπαλης, διέδιδαν τη νέα θρησκεια με πρωτοφανή βιαιότητα.



ΟΙ ΜΑΙΝΑΔΕΣ



Φυσικα πανω από ολα να μην ξεχναμε την περίπτωση των μαινάδων, τις εκστασιασμένες πορνες του μέθυσου δαιμονικού Διόνυσου, οι οποίες έτρεχαν τις νύχτες στις ερημιές ουρλιάζοντας, καταβρόχθιζαν ωμά τα άτυχα ζώα που έβρισκαν μπροστά τους, αλλά και τους άνδρες που τύχαινε να συναντήσουν. Μεταξυ αλλων αναφέρεται ότι κατασπάραξαν και έφαγαν τον Ορφέα.



Επίσης οι λάτρεις του Διονύσου ήταν υποχρεωμένοι να παίρνουν μέρος στα εμετικά «ιερά όργια». Διέπρατταν, στις αισχρες διονυσιακές εορτές ανείπωτες ηθικές αθλιότητες.






Η κάθε γυναίκα, έγγαμη ή μη, ήταν υποχρεωμένη στο όνομα του θεού, να ανεχτεί τις σεξουαλικές βρωμερές και διεστραμμένες ορέξεις του κάθε εωσφοριστη του δωδεκαθεου. Οι βιασμοί γυναικών και η άσκηση κάθε είδους βίας κατά τη διάρκεια των εορτών όχι μόνο δε θεωρούνταν έγκλημα, αλλά τρόπος λατρείας του μέθυσου και εωσφορικου "θεου".




Η "ιερή" πορνεία επίσης ήταν λατρευτική απαίτηση των δαιμονων. Χιλιάδες δυστυχες νεες Ελληνιδες κλείνονταν, χωρίς τη θέλησή τους, στους δαιμονικούς ναούς της Αφροδίτης και "ιερουργούσαν" τη δαιμονικη θεά με το σώμα τους, επιφεροντας τεράστια κέρδη στους ιερείς μαστροπους της θεάς.



ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΟΡΓΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΒΑΚχΕΣ




Σοδομισμοi, στοματiκα, (ανδρικο-γυναικειο, ταυτοχρονο σεξ με 3 ανδρες, οργια, καταποση και πολλα αλλα εδιναν δυναμη στις μαυρες μαγισσες να πραγματοποιουν οτι επiθυμουν, και παραλληλα να δοξασουν τους "θεους" τους.




Βρωμικο και παρα φυση σεξ με αχαλινωτο παθος τελουσαν οι μαυρες μαγισσες καi oi μαiναδες.




Πώς να Κάνεις Ξόρκια με τους Οργασμούς σου - VICE

https://www.vice.com/gr/article/.../pws-na-kaneis-3orkia-me-toys-orgasmoys-soy




Κλεiνοντας σας υπενθυμιζω την διδαχή των
αρχαίων φιλοσόφων.


Να ζούνε οι Έλληνες με ειρήνη και να λύνουν τις διαφορές τους μεσω των φιλοσοφικών διαλόγων.




ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ
ΡΑΤΣΙΣΜΟ.




* Η Ειρήνη Κομνηνού ειναι γυμνάστρια-Personal Trainer καi απόφοιτη της Παιδαγωγικής Ακαδημίας.


(contact : irenekomnenou@gmail.com)


OXI AΛΛΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ



ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ






(1)


ΠΗΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ :


ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Ἱστορίαι - Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα
www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?


ΠΛΑΤΩΝ: Μενέξενος - Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα
www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?text...


ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ: Ἑλένης ἐγκώμιον (10) - Η Πύλη για την ελληνική γλώσσα
www.greek-language.gr/digitalResources/ancient_greek/library/browse.html?



ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕΞ ΜΑΓΕΙΑ. Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ...

www.agiosxaralampos.gr/satanismos-kai-magia/


ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ-ΘΗΣΕΑΣ.



Αἴθραν δὲ τὴν Θησέως μητέρα γενομένην αἰχμάλωτον ἀπαχθῆναι λέγουσιν εἰς Λακεδαίμονα, κἀκεῖθεν εἰς Τροίαν μετὰ Ἑλένης· καὶ μαρτυρεῖν Ὅμηρον, ἕπεσθαι τῇ Ἑλένῃ φάμενον·Αἴθρην Πιτθῆος θύγατρα Κλυμένην τε βοῶπιν.

ὃν ἐκ Δημοφῶντος Λαοδίκης κρύφα τεκούσης ἐν Ἰλίῳ συνεκθρέψαι τὴν Αἴθραν λέγουσιν. [34.2]ἴδιον δέ τινα καὶ παρηλλαγμένον ὅλως λόγον ὁ Ἴστρος ἐν τῇ τρισκαιδεκάτῃ τῶν Ἀττικῶν ἀναφέρει περὶ Αἴθρας, ὡς ἐνίων λεγόντων Ἀλέξανδρον μὲν τὸν Πάριν ἐν Θεσσαλίᾳ ὑπ᾽ Ἀχιλλέως καὶ Πατρόκλου μάχῃ κρατηθῆναι παρὰ τὸν Σπερχειόν, Ἕκτορα δὲ τὴν Τροιζηνίων πόλιν λαβόντα διαρπάσαι καὶ τὴν Αἴθραν ἀπάγειν ἐκεῖ καταλειφθεῖσαν. ἀλλὰ τοῦτο μὲν ἔχει πολλὴν ἀλογίαν.




Gina Lollobrigida as Sheba - Pagan dance - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=QwPhBeph5d0


http://kataggeilte.blogspot.com/2019/01/blog-post_291.html

Απο την Μήδεια στην ωραία Ελένη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου