Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 12, 2019

Οι 'αληθινοί' όροι που υπέγραψαν οι παίκτες του Power of Love



Υπάρχει μία πολύ σουρεάλ εξήγηση γι' αυτό το αίσχος που βλέπεις καθημερινά.



Κτήνος και αδίστακτος όποιος βλέπει το Power of Love και δεν νιώθει άβολα, όποιος δεν στραβοστομιάζει έστω και λίγο από αηδία με τα ξεφτιλικία που κάνουν οι παίκτες, αλλά και με τον εαυτό του που υπομένει οπτικά αυτά τα ξεφτιλίκια.

Αντικειμενικά, πιο τίμιες οι τσόντες απ' το Power of Love. Παίρνουν το σεξ και το δείχνουν με τον κάθε καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο καγκουροριάλιτι παίρνουν το φλερτ και τον έρωτα και τα δείχνουν με τον κάθε χειρότερο δυνατό. Εννοείται ότι θα προτιμούσαμε τις τσόντες όπως και να 'χει, (και πετυχημένα να έδειχνε το φλερτ), αλλά αυτό είναι άλλο θέμα, ας μην πλατιάζουμε και ας μην καρφωνόμαστε.

Δικαιολογία όμως γι' αυτήν την κατάντια θα μπορούσε να υπάρχει, αν οι παίκτες πριν μπουν στο σπίτι συμπλήρωναν μία τέτοια φόρμα συμμετοχής και όχι την πραγματική.

Δες τις 'αληθινές' ερωτήσεις που έκανε η παραγωγή στους επίδοξους αντικαταστάτες του Δώρου Παναγίδη και της Αθηνάς Χρυσαντίδου και πάλι καλά να λες γι' αυτό που βλέπεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου